Bekijk vragenCategory: Groentenwat is lekker bij zoete aardappel puree?
Avatargast Staff asked 4 weken ago

wat is lekker bij zoete aardappel puree?

3 Answers
JaysonJayson answered 4 weken ago

Er zijn zo veel heerlijke dingen die je met zoete aardappelpuree kunt maken! Hier zijn een paar van onze favorieten: -Zoete aardappelpuree pannenkoeken: deze zijn absoluut heerlijk, en een geweldige manier om restjes puree te gebruiken. Voeg gewoon wat eieren, bloem, bakpoeder en melk toe aan de puree en meng alles door elkaar. Bak de pannenkoeken op een bakplaat of in een koekenpan, net als elke andere pannenkoek. Serveer met stroop, honing, of wat je maar lekker vindt. -Zoete Aardappel Puree Wafels: deze zijn ook super lekker en makkelijk te maken. Voeg gewoon wat eieren, bloem, bakpoeder en melk toe aan de puree en meng alles goed door elkaar.

FreekFreek answered 4 weken ago

Er zijn zoveel dingen die goed gaan met zoete aardappelpuree! Een van mijn persoonlijke favorieten is om een beetje kaneel en nootmuskaat toe te voegen – het brengt echt de smaak van de zoete aardappelen naar boven. Een andere goede optie is om er wat gehakte appels of peren door te mengen – ze voegen niet alleen een heerlijke zoetheid toe, maar ook een mooi textuurcontrast. Tot slot, als je iets hartigs wilt met je zoete aardappelen, waarom probeer je dan niet wat verkruimeld spek of geraspte kip toe te voegen? Zo lekker! Wat je ook met je zoete aardappelpuree combineert, ik weet zeker dat je ervan zult smullen.

NielsNiels answered 4 weken ago

Er zijn veel heerlijke dingen die je kunt serveren met zoete aardappelpuree, zoals geroosterde kip, ham, of varkensvlees. Je zou het ook kunnen serveren met gegrilde zalm of andere vissoorten.