Bekijk vragenCategory: Groentenwat is lekker bij haricots verts?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
wat is lekker bij haricots verts?
6 Answers
HannaHanna answered 2 jaar ago
Er zijn talloze gerechten die goed combineren met haricots verts, ook wel bekend als Franse sperziebonen. Enkele van onze favorieten zijn geroosterde kip met citroen en tijm, rozemarijnaardappelen en in de oven geroosterde sperziebonen met champignons. Natuurlijk kunt u uw haricots verts ook gewoon stomen of blancheren en serveren met wat citroensap, zout en peper.
OliviaOlivia answered 2 jaar ago
Sommige mensen eten haricots verts graag met een eenvoudige boter en zoutsaus, terwijl anderen ze graag in een hollandaise- of béarnaisesaus dopen. Ze kunnen ook worden gesauteerd met een beetje knoflook en olijfolie, of gegrild met een vleugje barbecuesaus.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Sommige mensen eten haricots verts graag met een eenvoudige vinaigrette of met hollandaisesaus. Ze kunnen ook gesauteerd worden met sjalotten en champignons, of koud geserveerd als onderdeel van een salade.
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Haricots verts zijn heerlijk met boter, zout en peper. Sommige mensen vinden ze ook lekker met een kneepje citroensap of een lichte vinaigrette dressing.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Haricots verts zijn heerlijk met gesmolten boter, knoflook en zeezout. Sommige mensen voegen ook graag een kneepje citroensap toe.
BrittBritt answered 1 jaar ago
Enkele heerlijke combinaties met haricots verts zijn: zalm, kip, eend, ossenhaas, lamsrack en varkenshaas. Wat kruiden betreft, zijn enkele goede opties: knoflook en kruidenboter, citrusvinaigrette dressing, zwarte peper en zeezout, of een eenvoudige dressing van olijfolie en balsamicoazijn.