Bekijk vragenCategory: OverigWat is de beste juicer ?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat is de beste juicer ?
4 Answers
LeoLeo answered 1 jaar ago
Weet je wat? Ik heb geen idee! Maar ik weet dat mijn buren er eentje hebben waar ze allemaal razend enthousiast over zijn. Die moet dus wel goed zijn!
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Hmm, goede vraag! Ik bof dat ik zoveel juicers heb geprobeerd dat ik een deskundige kan zijn in dit specifieke onderwerp. De beste juicer die ik heb gezien, was een model dat door myJuice werd gemaakt. Hij was sterk, stil, gebruiksvriendelijk en maakte heerlijke smoothies!
EvanEvan answered 1 jaar ago
Hmm, ik denk dat de beste juicer echt afhangt van wat je ervan verwacht. Als je gewoon algemeen gezond wilt blijven en wat extra vitamines en mineralen uit je eten wilt halen, heb je een relatief eenvoudige centrifugale juicer nodig. Maar als je verschillende soorten sappen wilt maken, dan is een masticatingsjuicer misschien beter. Het hangt echt af van wat je ermee wilt doen.
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Hmm, de beste juicer? Op basis van mijn uitgebreide research en proefsessies is mijn persoonlijke favoriet de Jack Lalane juicer. Hij is duur, maar de kwaliteit is goed en het resultaat is precies wat je verwacht.