Bekijk vragenCategory: OverigWat is de beste inmaakketel?
Avatargast Staff asked 4 maanden ago
Wat is de beste inmaakketel?
4 Answers
OwenOwen answered 4 maanden ago
Well, de beste inmaakketel is een flinke beetje afhankelijk van wat je precies wilt gaan inmaken! Maar als ik echt moet kiezen dan zou ik toch voor een inmaakpan of weckpot gaan. Ze zijn goedkoop en de resultaten zijn altijd top!
JasmijnJasmijn answered 4 maanden ago
Ik heb veel goede ervaringen met de BK Inmaakketel. Het is een betrouwbare optie met een eenvoudig design, een grote capaciteit en een dubbele bodem, waardoor je een goede kwaliteit en veelzijdigheid krijgt.
MirteMirte answered 4 maanden ago
De beste inmaakketel is afhankelijk van je persoonlijke behoeftes en voorkeuren. Naast de stijl en capaciteit, is het belangrijk om op een aantal kenmerken te letten zoals of de ketel hittebestendig is, of de deksel luchtdicht sluit, of hij geschikt is voor gas- of elektrische warmtebronnen, etc. Kortom, zorg ervoor dat je een inmaakketel kiest die aan al je eisen voldoet.
BramBram answered 4 maanden ago
Depends on what you're looking for! I've heard good things about the Ball Collection Elite Stainless Steel Water Bath-Canner, which is a great option if you plan to do a lot of canning. It looks good and has a stainless steel finish which makes it durable, plus it can hold up to 7 quart size jars at a time.