Bekijk vragenCategory: ReceptenWat heb ik nodig voor tiramisu recept?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

Wat heb ik nodig voor tiramisu recept?

3 Answers
HunterHunter answered 1 maand ago

 De ingrediënten die je nodig hebt voor het tiramisu-recept zijn: lange vingers, mascarpone kaas, eieren, suiker, koffie, cacaopoeder en likeur (zoals rum of cognac).
 
Voor de volledige lijst met instructies, ga naar de volgende link: https://www.thespruceeats.

CharlieCharlie answered 4 weken ago

Om tiramisu te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: -1 pond mascarpone kaas -1 kop sterke koffie -1/2 kopje suiker -3 eetlepels cacaopoeder -1 pakje lange vingers -4 eieren – rum (facultatief) Eerst moet u de koffie zetten en laten afkoelen. In de tussentijd scheidt u het eigeel van het eiwit. Klop vervolgens in een kom het eigeel en de suiker tot ze licht van kleur zijn. Voeg vervolgens de mascarpone toe en mix tot een gladde massa Klop in een andere kom de eiwitten op tot er stijve pieken ontstaan.

DannyDanny answered 4 weken ago

Voor de Ladyfingers: -3 eieren, gescheiden -1/2 kopje suiker -1/2 theelepel room van wijnsteen -1/2 kopje bloem voor alle doeleinden -1/4 theelepel bakpoeder Voor de koffieroom: -8 eidooiers -1 1/2 kop suiker -1 kop zware room -6 eetlepels sterk gezette koffie, afgekoeld tot kamertemperatuur (of espresso) Om de Ladyfingers te maken: Verwarm de oven voor op 375 graden F. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Klop de eiwitten in een mengkom met garde op middelhoge snelheid tot ze schuimig zijn. Voeg de suiker en de room van wijnsteen toe; klop tot zich stijve pieken vormen.