Bekijk vragenCategory: Receptenwanneer kun je brownies snijden?
Avatargast Staff asked 4 weken ago

wanneer kun je brownies snijden?

4 Answers
FreekFreek answered 4 weken ago

Als ze niet meer warm zijn, maar nog wel een beetje kleverig in het midden. De ideale tijd om ze aan te snijden is wanneer ze volledig afgekoeld zijn, maar als je ongeduldig bent zoals ik, zorg er dan voor dat ze nog warm genoeg zijn om er chocoladestukjes bovenop te smelten.

NovaNova answered 4 weken ago

Brownies kunnen in stukken gesneden worden zodra ze afgekoeld zijn. Hoe warmer de brownies zijn, hoe groter de kans dat ze uit elkaar vallen als je ze probeert te snijden.

NielsNiels answered 3 weken ago

Brownies kunnen het beste gesneden worden als ze de kans hebben gehad om volledig af te koelen. Dit duurt meestal ongeveer twee uur. Als je ze probeert te snijden voordat ze afgekoeld zijn, zullen ze brokkelig zijn en niet goed bij elkaar blijven.

PhilouPhilou answered 3 weken ago

Dat is een goede vraag! Het antwoord hangt er echt van af hoe je je brownies wilt hebben. Als je ze zacht en kleverig wilt, zul je ze eerder moeten snijden dan wanneer je ze stevig en cake-achtig wilt. Als je het niet zeker weet, snij ze dan liever eerder dan later. Je kunt ze altijd nog een paar minuten terug in de oven zetten als ze meer tijd nodig hebben om gaar te worden.