Skip to content
Menu
Vragen
Hoe rode kool snijden?
Hoe bewaar je paprika?
Welke kruiden voor spinazie?
Hoe appeltaart invriezen?
Hoe pannenkoeken warm houden?
Hoe bananenbrood invriezen?
Waarom is mozzarella gezond?
Reviews
Blender
Slowjuicer
Frituurpan
Fondueset
Slowcooker
Gourmetstel
Foodprocessor
Pistonmachine
Kniepertjesijzer
Koffiezetapparaat
Broodbakmachine
Combi magnetron
Inbouw vaatwasser
Cappuccino apparaat
Amerikaanse koelkast
Producten
Wafelijzer
Mini blender
Sapcentrifuge
Softijsmachine
Smoothiemaker
Vrijstaande oven
Elektrisch fornuis
Teppanyaki plaat
Keine magnetron
Vacumeermachine
Nespresso machine
Koelvriescombinatie
Inductiebeschermer
Elektrische kookplaat
Nespresso capsulehouder
Over
Contact
Inloggen
Blog
Een vraag stellen
Wanneer is varkensvlees gaar?
Bekijk vragen
›
Category: Overig
›
Wanneer is varkensvlees gaar?
7
Vote Up
Vote Down
gast
Staff
asked 2 weken ago
Wanneer is varkensvlees gaar?
2 Answers
0
Vote Up
Vote Down
Ivan
answered 2 weken ago
Het hangt er echt vanaf hoe je het wilt hebben. Gaar varkensvlees moet een interne temperatuur hebben van 145 graden Fahrenheit, om zeker te zijn dat het gaar is.
0
Vote Up
Vote Down
Caleb
answered 1 week ago
Varkensvlees is gaar als het een kerntemperatuur van 73°C heeft bereikt.
Please login or
Register
to submit your answer
Gebruikersnaam of e-mailadres
Wachtwoord
Onthoud mij