Bekijk vragenCategory: VleesWanneer is rendang klaar?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Wanneer is rendang klaar?
5 Answers
JackJack answered 2 jaar ago
Rendang is meestal klaar als het vlees zo mals is dat het gemakkelijk uit elkaar valt, en de saus dikker en donkerder van kleur is geworden.
PhilouPhilou answered 2 jaar ago
Rendang is klaar als het rundvlees zo mals is dat het gemakkelijk uit elkaar valt en de jus is veranderd in een dikke, donkere saus. Gewoonlijk duurt het maken van rendang ongeveer 2-3 uur, maar u kunt ook een snelle versie maken in ongeveer 30 minuten door gemalen rundvlees te gebruiken in plaats van stoofvlees.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Rendang is klaar als het rundvlees zo mals is dat het uit elkaar valt en de jus is veranderd in een dikke, vette saus. Rendang is een pittig rundvleesgerecht uit Indonesië dat gewoonlijk urenlang langzaam wordt gekookt tot het rundvlees zeer mals is en de jus is veranderd in een dikke, vette saus. Sommige mensen voegen graag kokosmelk toe aan hun rendang, terwijl anderen het liever zonder doen.
EllaElla answered 1 jaar ago
Rendang is klaar als het rundvlees zeer mals is en de saus is ingedikt tot een kleverige consistentie. Sommige mensen willen hun rendang wat droger, terwijl anderen het liever wat sappiger hebben. U kunt de kooktijd dus aanpassen aan uw voorkeur. Houd wel in de gaten dat het rundvlees niet te droog wordt en de saus niet te dik.
EvanEvan answered 1 jaar ago
Rendang wordt gewoonlijk als klaar beschouwd wanneer de jus is ingedikt en een diepe amberkleur heeft gekregen. Het rundvlees moet ook zeer mals zijn en gemakkelijk te versnipperen.