Bekijk vragenCategory: OverigWanneer is kalfsvlees gaar?
gast Staff asked 2 jaar ago
Wanneer is kalfsvlees gaar?
4 Answers
GigiGigi answered 2 jaar ago
Kalfsvlees is gaar wanneer de kern van het vlees 75 graden Celsius bereikt.
MaxMax answered 2 jaar ago
Kalfsvlees is gaar wanneer het een binnentemperatuur heeft van 71 graden Celsius. De kooktijd hangt af van de grootte en dikte van het stuk vlees, maar is meestal ongeveer 15-20 minuten per 500 gram. Om zeker te zijn dat het vlees gaar is, kan de binnentemperatuur met een thermometer gemeten worden.
IanIan answered 2 jaar ago
Kalfsvlees is klaar als het gaar is. Het is stevig in aanraking, en het sap dat eruit komt als je het aanprikt, is licht roze van kleur.
FeliciaFelicia answered 2 jaar ago
Ooooh als je mij dat vraagt ga ik hopslaan! Maar goed, kalfsvlees is gaar wanneer het een kerntemperatuur van 71°C heeft.