Bekijk vragenCategory: ReceptenWaarom maizena in kaasfondue doen?
gast Staff asked 2 jaar ago
Waarom maizena in kaasfondue doen?
5 Answers
LotteLotte answered 2 jaar ago
Maïszetmeel wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in kaasfondue. Het helpt de fondue in te dikken en geeft het een rijkere, romigere textuur.
HannaHanna answered 2 jaar ago
Maïszetmeel is een geweldig verdikkingsmiddel voor sauzen en fondues. Het geeft de kaassaus een mooie, gladde textuur. Bovendien is het glutenvrij, dus een goede optie voor mensen met een glutenintolerantie.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
De maïzena helpt de kaasfondue in te dikken en geeft het een mooie gladde textuur.
RosaRosa answered 2 jaar ago
De maïzena wordt gebruikt om de fondue in te dikken. Zonder dat zou de fondue te dun en vloeibaar zijn.
BramBram answered 2 jaar ago
Door maïzena toe te voegen aan kaasfondue wordt voorkomen dat de kaas gaat klonteren en wordt de fondue smeuïger. Het helpt ook de fondue in te dikken, zodat de broodstengels beter bedekt zijn.