Bekijk vragenCategory: Groentenwaarom komkommer niet in koelkast bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waarom komkommer niet in koelkast bewaren?
4 Answers
NovaNova answered 2 jaar ago
Er zijn een paar redenen waarom je komkommers niet in de koelkast zou willen bewaren. Ten eerste kunnen ze zachter en minder smaakvol worden als ze worden gekoeld. Bovendien kunnen komkommers tijdens het rijpen vocht en ethyleengas afgeven, wat rot kan bevorderen en kan leiden tot een onaangename geur in uw koelkast. Als u besluit komkommers in de koelkast te bewaren, wikkel ze dan goed in plasticfolie of plaats ze in een afgedekte bak om te voorkomen dat ze andere voedingsmiddelen aantasten.
RachelRachel answered 2 jaar ago
Komkommers moeten niet in de koelkast worden bewaard omdat ze dan hun smaak verliezen en papperig worden. Komkommers kunnen het best worden bewaard op een koele, donkere plaats, zoals een voorraadkast of een kast. Als u komkommers toch in de koelkast moet leggen, doe dat dan voor een korte periode.
IvanIvan answered 2 jaar ago
Komkommers zijn een koel gewas en doen het het best bij temperaturen tussen 50 en 70 graden F. Koeling zal het rijpingsproces vertragen, maar komkommers zijn niet lang houdbaar in de kou.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Komkommers zijn een fruitsoort die tot de kalebassenfamilie behoort. Tot deze familie behoren ook pompoenen, pompoenen en meloenen. De komkommer is een eenjarige plant die gele bloemen produceert en ongeveer 20 centimeter lang wordt. Het meest voorkomende type komkommer is de broeikas- of Engelse komkommer. Hij heeft een donkergroene huid die glad en zacht is.