Bekijk vragenCategory: ReceptenWaar wordt sojamelk van gemaakt?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Waar wordt sojamelk van gemaakt?
5 Answers
HannaHanna answered 2 jaar ago
Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen die in water worden geweekt, tot een vloeistof worden vermalen en worden gezeefd. Sommige sojamelken bevatten ook toegevoegde suiker, smaakstoffen en verdikkingsmiddelen.
RachelRachel answered 1 jaar ago
Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen die zijn geweekt in water, gemalen en vervolgens gezeefd. De bonen waarmee sojamelk wordt gemaakt, zijn anders dan die waarmee tofu wordt gemaakt. Tofu wordt gemaakt van gekookte sojabonen die vervolgens worden gepureerd en gemengd met een stollingsmiddel.
FloortjeFloortje answered 1 jaar ago
Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen die in water worden geweekt, gemalen en vervolgens gekookt. De resulterende vloeistof wordt gefilterd om de vaste stoffen te verwijderen, en er kunnen suiker of zoetstoffen worden toegevoegd. Sojamelk kan ook verrijkt worden met calcium en vitamine D.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen. De bonen worden in water geweekt, tot een papje gemalen en gekookt. De resulterende vloeistof wordt vervolgens gezeefd om de schillen te verwijderen en de resterende vaste stoffen worden gekookt om sojawrongel te produceren. Deze wrongel wordt vervolgens met water en suiker (of zoetstof) gecombineerd tot sojamelk.
MaxMax answered 1 jaar ago
Sojamelk wordt gemaakt van sojabonen, water en een plantaardige zoetstof. De bonen worden geweekt in water en vervolgens vermalen tot een slurry. Dit mengsel wordt gekookt en gezeefd om de schillen en vezels te verwijderen. De resulterende vloeistof bevat veel eiwitten en olie en weinig koolhydraten. Het kan gezoet worden met suiker, stevia of andere zoetstoffen.