Bekijk vragenCategory: ReceptenWaar wordt curry van gemaakt?
Avatargast Staff asked 9 maanden ago
Waar wordt curry van gemaakt?
5 Answers
LaurenLauren answered 9 maanden ago
Kerrie is een kruidenmengsel dat gewoonlijk komijn, koriander, kurkuma en peper bevat. Het kan ook een aantal andere specerijen bevatten, zoals gember, kardemom, kruidnagel, kaneel en laurier.
BellaBella answered 9 maanden ago
Kerrie is een kruidenmengsel dat meestal kurkuma, komijn, koriander en gember bevat. De specerijen kunnen vers of gedroogd worden gebruikt.
GeorgeGeorge answered 9 maanden ago
Kerrie is een kruidenmengsel dat gewoonlijk komijn, koriander, kurkuma en chilipeper bevat. De kruiden worden gemengd met olie om een pasta te vormen, die vervolgens wordt gebruikt om vlees of groenten op smaak te brengen.
IanIan answered 9 maanden ago
Kerrie wordt gemaakt van veel verschillende specerijen, waaronder komijn, koriander en kurkuma. Het bevat ook vaak kokosmelk, ui, knoflook en gember.
CalebCaleb answered 9 maanden ago
Kerrie wordt gemaakt van een mengsel van specerijen, waaronder kurkuma, komijn, koriander, gember en verse of gedroogde chilipepers. Het wordt gebruikt als ingrediënt in vele keukens wereldwijd. Er zijn talloze variaties op curry, met verschillende interpretaties en ingrediënten, afhankelijk van de regio waar het wordt gemaakt In India, waar het gerecht oorspronkelijk vandaan komt, zijn er honderden regionale soorten curry.