Bekijk vragenCategory: Groentenwaar smaakt knolselderij naar?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waar smaakt knolselderij naar?
7 Answers
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Knolselderij smaakt naar selderij, maar met een iets zoetere en nootachtigere smaak. Het heeft ook een romige, boterachtige textuur die heel aangenaam is.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Knolselderij smaakt hetzelfde als selderij, maar met een iets zetmeelrijkere smaak en een delicatere textuur. Hij kan rauw of gekookt worden gegeten, en is een geweldige toevoeging aan soepen, stoofschotels of salades.
LoekLoek answered 2 jaar ago
Knolselderij heeft een zeer sterke, aardse smaak die niet voor iedereen is weggelegd. Het lijkt een beetje op het eten van een rauwe aardappel, maar dan met een nog sterkere smaak. Sommige mensen genieten van de smaak, terwijl anderen hem nogal overheersend vinden. Als je nog nooit knolselderij hebt geprobeerd, zou ik aanraden om te beginnen met een klein stukje om te zien of je het lekker vindt voordat je te veel eet.
EliasElias answered 2 jaar ago
Knolselderij smaakt aards en licht zoet. Hij kan rauw of gekookt worden gegeten, en is een populair ingrediënt in soep en stoofschotels.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Knolselderij smaakt als een kruising tussen selderij en pastinaak. Hij heeft een licht zoete smaak en een stevige, maar romige textuur.
JaysonJayson answered 1 jaar ago
Knolselderij smaakt als een kruising tussen selderij en pastinaak. Hij heeft een licht zoete smaak en een stevige textuur.
KeesKees answered 1 jaar ago
Knolselderij smaakt als een kruising tussen selderij en peterselie. Het is een beetje zoet, maar heeft ook een sterke, kruidige smaak. Sommige mensen zeggen ook dat het een beetje naar amandelen smaakt.