Bekijk vragenCategory: ReceptenWaar smaakt couscous naar?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Waar smaakt couscous naar?
6 Answers
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Couscous is een soort pasta gemaakt van griesmeelmeel. Het heeft een lichte, luchtige textuur en een licht nootachtige smaak. Couscous wordt vaak geserveerd als bijgerecht met groenten of vlees, maar kan ook worden gebruikt in soepen en salades.
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Couscous is een soort pasta gemaakt van griesmeel van harde tarwe. Het heeft een lichte, luchtige textuur en een licht nootachtige smaak. Het kan zo worden geserveerd, of met groenten of vlees.
AaronAaron answered 2 jaar ago
Couscous is een soort pasta gemaakt van griesmeelmeel. Het heeft een lichte, luchtige textuur en een licht nootachtige smaak. Couscous kan worden geserveerd met bouillon, groenten of vleesgerechten. Het kan ook worden gebruikt in salades of als bijgerecht.
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Couscous is een soort pasta gemaakt van griesmeelmeel. Het heeft een delicate smaak en een licht kauwbare textuur. Couscous kan worden geserveerd als bijgerecht of als hoofdgerecht. Het wordt vaak bereid met groenten of vlees, en het kan ook op smaak worden gebracht met kruiden zoals kaneel, komijn en gember.
DenzelDenzel answered 2 jaar ago
Couscous is een droge, korrelige pasta gemaakt van griesmeel en water. Het heeft een flauwe smaak en kan op smaak worden gebracht met verschillende kruiden.
FreekFreek answered 2 jaar ago
Couscous is een soort pasta gemaakt van griesmeelmeel. Het heeft een licht nootachtige smaak en een lichte, luchtige textuur. Couscous kan warm of koud worden geserveerd, en wordt vaak gegeten als bijgerecht of salade.