Bekijk vragenCategory: Groentenwaar pompoen bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waar pompoen bewaren?
4 Answers
IvanIvan answered 2 jaar ago
De huidige manier om pompoenen te bewaren is ze op een koele, droge plaats te bewaren. Dat kan een voorraadkast, kelder of garage zijn. Zorg ervoor dat de ruimte niet te vochtig is, want dan kunnen de pompoenen gaan rotten. Temperaturen rond de 50-60 graden Fahrenheit zijn ideaal.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Als je net als ik bent, heb je misschien nog een heleboel pompoen over van Halloween waarvan je niet zeker weet wat je ermee moet doen. Maak je geen zorgen - ik heb het voor je geregeld! Hier zijn een paar goede ideeën om pompoen te bewaren, zodat het de hele winter vers en lekker blijft. Allereerst, als je pompoen nog vers en ongesneden is, bewaar hem dan op een koele, donkere plek. Een kelder of souterrain is ideaal. Als je geen van beide hebt, zet je hem gewoon achter in je koelkast - dat werkt ook prima. Zorg er wel voor dat de temperatuur relatief constant is en dat de pompoen niet te veel aan licht wordt blootgesteld, want dan kan hij snel bederven.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Bewaar hele pompoenen op een koele, droge plaats. Een temperatuur van 50-60 graden Fahrenheit is het beste. Pompoenen zijn onder deze omstandigheden 2-3 maanden houdbaar. Je kunt ze ook in de koelkast of vriezer bewaren. Als je ze in de koelkast of vriezer legt, moet je ze eerst goed inpakken.
AaronAaron answered 1 jaar ago
Pompoen kan op een koele, droge plaats tot twee maanden bewaard worden. Als je van plan bent de pompoen te koken, kun je hem maximaal een week in de koelkast bewaren.