De groentelade in de koelkast is de beste plaats om komkommers te bewaren. Zorg dat ze niet in de buurt liggen van andere producten die veel ethyleengas afgeven, zoals avocado's, bananen en tomaten, want dan bederven de komkommers sneller.
Waar u komkommer bewaart, hangt af van hoe lang u ze houdbaar wilt maken. Als u ze een week of langer wilt bewaren, kunt u ze in de koelkast bewaren. Als u ze een maand of langer wilt bewaren, dan kunt u ze op een koele, donkere plek zoals een voorraadkast bewaren.
Komkommers kunnen worden bewaard in de groentelade van de koelkast. Plastic zakken met gaatjes erin werken goed om kleine komkommers in te bewaren. Als je een paar grote komkommers hebt, kun je ze in waspapier wikkelen of in een geperforeerde plastic zak bewaren.
Komkommers kunnen tot vier dagen in de koelkast bewaard worden. Bewaar ze in een plastic zak met ventilatiegaten of in een productlade. Als u ze op het aanrecht bewaart, zorg er dan voor dat ze niet in de buurt liggen van fruit dat ethyleengas afgeeft, zoals appels, peren of bananen, want komkommers gaan snel rotten als ze aan dit gas worden blootgesteld.
In de koelkast. Komkommers moeten worden bewaard op een koele, droge plaats met temperaturen tussen 50 en 55 graden Fahrenheit. Als u komkommers in de koelkast bewaart, zijn ze 2-3 weken langer houdbaar.
In het algemeen moeten komkommers in de koelkast worden bewaard. Als u echter een gesneden komkommer bewaart, moet u hem in een afgedekte bak in de koelkast leggen. De koelkast voorkomt dat de komkommer bederft.