Bekijk vragenCategory: Groentenwaar kun je paprika bewaren?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
waar kun je paprika bewaren?
4 Answers
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
De meeste paprika's kunnen op kamertemperatuur worden bewaard, hoewel de kleinere soorten misschien in de koelkast moeten worden bewaard. Grotere paprika's kunnen tot twee weken bij kamertemperatuur worden bewaard. Om ze langer te bewaren, wikkel je ze strak in plastic en leg je ze in de koelkast, waar ze tot drie weken houdbaar zijn. Als u uw paprika's wilt invriezen, blancheer ze dan eerst door een minuut of twee te koken en koel ze vervolgens af in ijswater. Droog ze af en doe ze in een diepvrieszak of -container. In de vriezer zijn ze ongeveer zes maanden houdbaar.
LoekLoek answered 1 jaar ago
Paprika's kunnen worden bewaard in de koelkast of op een koele, droge plaats. Voor het beste resultaat bewaar je paprika's in een papieren zak. Als je ze in de koelkast bewaart, zorg er dan voor dat je ze gescheiden houdt van andere groenten, zodat ze hun smaken niet absorberen.
AaronAaron answered 1 jaar ago
Paprika's kunnen worden bewaard in de groentelade van de koelkast, of in een papieren zak op het aanrecht. In de koelkast zijn ze ongeveer twee weken houdbaar. Als je ze op kamertemperatuur bewaart, zijn ze ongeveer een week houdbaar.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Paprika's kunnen in de koelkast of op kamertemperatuur bewaard worden. Als u ze in de koelkast bewaart, zijn ze ongeveer twee tot drie weken houdbaar. Als u ze op kamertemperatuur bewaart, zijn ze ongeveer een week houdbaar.