Bekijk vragenCategory: Groentenwaar kun je avocado bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waar kun je avocado bewaren?
6 Answers
AliceAlice answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende mogelijkheden om avocado's te bewaren. De meest populaire methoden zijn om ze in de koelkast of op kamertemperatuur te bewaren. Als je avocado's in de koelkast bewaart, doe ze dan in een plastic zak en druk er zoveel mogelijk lucht uit voordat je de zak dichtmaakt. Je kunt ze ook in een bak met deksel bewaren. Als je ze op kamertemperatuur bewaart, houd ze dan uit de buurt van direct zonlicht en warmte.
IanIan answered 2 jaar ago
Je kunt avocado in de koelkast of op kamertemperatuur bewaren. Als je hem in de koelkast gaat bewaren, wacht dan tot hij rijp is en doe hem dan in een plastic zak. Als je hem op kamertemperatuur wilt bewaren, wacht dan tot hij rijp is en doe hem dan in een schaal.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Avocado's kunnen worden bewaard in de koelkast of op kamertemperatuur. Als je ze in de koelkast bewaart, zijn ze ongeveer twee weken houdbaar. Als je ze op kamertemperatuur bewaart, zijn ze ongeveer vier dagen houdbaar.
LoekLoek answered 2 jaar ago
Avocado's kunnen worden bewaard in de koelkast of op kamertemperatuur. Als je ze in de koelkast bewaart, zijn ze een week of twee houdbaar. Als je ze op kamertemperatuur bewaart, zijn ze maar een dag of twee houdbaar.
LeoLeo answered 2 jaar ago
U kunt avocado in de koelkast of op kamertemperatuur bewaren. In de koelkast is hij ongeveer 2 weken houdbaar. Op kamertemperatuur is hij ongeveer 4 dagen houdbaar.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
U kunt avocado's in de koelkast of op het aanrecht bewaren. Als u ze in de koelkast bewaart, zijn ze ongeveer 2 weken houdbaar. Als je ze op kamertemperatuur bewaart, zijn ze ongeveer 1 week houdbaar.