Bekijk vragenCategory: ApparatuurWaar kan je wokken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Waar kan je wokken?
4 Answers
KirstenKirsten answered 1 jaar ago
U kunt op verschillende plaatsen wokken, onder meer thuis in uw eigen keuken, of in een commerciële keuken. Wokken is ook populair bij straatverkopers en voedselwagens. De sleutel tot succes met een wok is de hitte hoog houden, zodat het voedsel snel en gelijkmatig gaar wordt.
IvanIvan answered 1 jaar ago
U kunt op verschillende plaatsen wokken, ook in uw eigen keuken. Een wok is een groot, rond kookvat met een lang handvat en uitlopende zijkanten. Het is perfect voor roerbakken omdat het voedsel door de vorm snel en gelijkmatig gaar wordt. Je kunt wokken vinden in de meeste Aziatische kruidenierszaken, of online. Als u niet weet hoe u een wok moet gebruiken, zijn er genoeg online tutorials die u laten zien hoe u uw wok op de juiste manier moet kruiden en verzorgen, en hoe u ermee moet koken.
JasmijnJasmijn answered 1 jaar ago
Er zijn een aantal plaatsen waar u kunt wokken, waaronder in uw eigen keuken. Sommige mensen gebruiken ook graag draagbare wokken die boven een open vuur of op een elektrisch fornuis kunnen worden gebruikt. Wokken zijn ook populair bij koks die ze in professionele keukens gebruiken.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
U kunt op verschillende plaatsen wokken, bijvoorbeeld thuis, in een restaurant of catering, of zelfs op een openluchtfestival. De belangrijkste factor bij het kiezen van een locatie om te wokken is de beschikbaarheid van hoge vlammen. Of u nu een elektrisch of gasfornuis gebruikt, u hebt voldoende hitte nodig om de nodige omstandigheden voor roerbakken te creëren. Als u in een professionele omgeving werkt, heeft uw keukenpersoneel waarschijnlijk toegang tot een commercieel fornuis met meerdere branders die snel hoge temperaturen kunnen bereiken. Als u thuis kookt, kunt u het beste een gietijzeren wok gebruiken op de hoogst mogelijke warmtestand van uw fornuis.