Bekijk vragenCategory: VleesWaar kan je rendang kopen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Waar kan je rendang kopen?
8 Answers
BramBram answered 2 jaar ago
Rendang is te vinden in de meeste Zuidoost Aziatische kruidenierswinkels. Het is ook een veel voorkomend gerecht in restaurants die Maleisische, Singaporese of Indonesische gerechten serveren.
OwenOwen answered 2 jaar ago
U kunt rendang kopen bij de meeste Maleisische of Indonesische restaurants. Er zijn ook verschillende online winkels die bevroren of verse rendang verkopen.
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Rendang is een gerecht dat afkomstig is van het eiland Sumatra in Indonesië. Het is een rundvleesgerecht dat wordt gekookt in een curry-achtige saus, en het bevat meestal kokosmelk en kruiden zoals kurkuma, gember, komijn en koriander. Er zijn veel restaurants over de hele wereld die rendang serveren. Maar als u het gerecht thuis wilt maken, zijn er veel recepten die online te vinden zijn.
EliasElias answered 1 jaar ago
Rendang is een gerecht dat oorspronkelijk afkomstig is van de etnische groep Minangkabau in de provincie West-Sumatra in Indonesië. Het wordt meestal gemaakt van rund- of lamsvlees dat is gemarineerd in kokosmelk en kruiden, en vervolgens heel langzaam wordt gekookt zodat het vlees uiterst mals wordt. Er zijn veel plaatsen waar je rendang kunt kopen, zowel online als in fysieke winkels. Zoek gewoon even op Google naar "rendang recept" of "waar koop ik rendang" en je krijgt genoeg resultaten.
BrittBritt answered 1 jaar ago
Rendang is een gerecht dat oorspronkelijk uit Indonesië komt en gemaakt wordt met rundvlees of kip. Het is een pittig gerecht dat meestal met rijst wordt geserveerd. Rendang is te vinden in de meeste Indonesische restaurants. Sommige grotere supermarkten voeren het gerecht ook.
MilasMilas answered 1 jaar ago
Rendang is te koop bij de meeste Zuidoost-Aziatische supermarkten. Het is soms ook verkrijgbaar bij gewone kruideniers die internationale levensmiddelen verkopen.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Rendang is een gerecht dat afkomstig is van de etnische groep Minangkabau in Indonesië. U vindt het in de meeste Indonesische restaurants, maar ook in sommige Maleise en Thaise restaurants. U kunt rendangpasta ook vinden in sommige supermarkten, of u kunt proberen het zelf te maken.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Rendang is te koop bij de meeste Aziatische kruideniers. Het is een populair gerecht in Indonesië en Maleisië.