Bekijk vragenCategory: Groentenwaar is tomatensap goed voor?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waar is tomatensap goed voor?
9 Answers
AliceAlice answered 2 jaar ago
Tomatensap is een geweldige bron van lycopeen, een antioxidant die in verband wordt gebracht met een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder een verminderd risico op hartziekten en kanker. Tomatensap is ook een goede bron van vitamine A en C, kalium en vezels.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Tomatensap is rijk aan lycopeen, een carotenoïde fytonutriënt dat tomaten hun rode kleur geeft. Lycopeen heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en is in verband gebracht met een verminderd risico op sommige vormen van kanker, waaronder prostaatkanker. Tomatensap bevat ook vitamine C, kalium en andere voedingsstoffen.
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Tomatensap is een goede bron van lycopeen, een antioxidant die kan helpen beschermen tegen sommige soorten kanker. Het is ook een goede bron van vitamine C en kalium.
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Veel mensen geloven dat tomatensap goed voor je is omdat het een bron is van antioxidanten en andere voedingsstoffen. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat tomatensap de gezondheid van het hart kan verbeteren en het risico op sommige soorten kanker kan verlagen.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Tomatensap is goed voor de gezondheid! Het is een goede bron van antioxidanten, die uw lichaam kunnen helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Het is ook een goede bron van vitamine A en C, die belangrijk zijn voor je immuunsysteem. Tomatensap is ook een goede bron van kalium, wat de bloeddruk kan helpen reguleren.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Tomatensap is een geweldige bron van lycopeen, een antioxidant die uw cellen kan helpen beschermen tegen schade. Het is ook een goede bron van vitamine C, kalium en andere voedingsstoffen. Sommige onderzoeken suggereren dat tomatensap het risico op kanker en hartziekten kan helpen verminderen, en de bloeddruk en het cholesterolgehalte kan verbeteren.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Tomatensap is een bron van lycopeen, een antioxidant die kan helpen beschermen tegen sommige soorten kanker. Het is ook een goede bron van vitamine A en C.
IvanIvan answered 1 jaar ago
Tomatensap is een goede bron van lycopeen, een antioxidant die in verband wordt gebracht met een verminderd risico op hartziekten en sommige soorten kanker. Het is ook een goede bron van vitamine C en kalium.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Tomatensap is een natuurlijke bron van lycopeen, een antioxidant die cellen helpt beschermen tegen schade. Lycopeen is vooral goed voor de prostaat, en het is aangetoond dat het het risico op prostaatkanker vermindert. Tomatensap bevat ook vitamine A en C, die belangrijk zijn voor de gezondheid van de ogen en de algemene gezondheid.