Bekijk vragenCategory: Groentenwaar bestaat gazpacho uit?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
waar bestaat gazpacho uit?
6 Answers
MilasMilas answered 2 jaar ago
Gazpacho bevat meestal rauwe groenten zoals tomaten, komkommers en paprika. Het bevat ook olijfolie, broodkruimels en azijn.
MilasMilas answered 2 jaar ago
Gazpacho is een koude soep, meestal gemaakt met rauwe groenten en fruit, azijn, water, olijfolie en zout. Sommige recepten vragen ook om brood of croutons.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Gazpacho is een koude tomatensoep die populair is in Spanje en Portugal. Hij bestaat meestal uit gehakte tomaten, komkommers, paprika's, ui, knoflook, olie, azijn en zout. Sommige variaties bevatten ook brood of andere groenten.
KateKate answered 2 jaar ago
Gazpacho bestaat meestal uit een mengsel van verse groenten, zoals paprika's, tomaten, komkommers en uien. Het kan ook knoflook, olijfolie, azijn en bouillon bevatten.
AvatarNovan answered 2 jaar ago
Gazpacho is een koude, Spaanse soep op basis van tomaten. Het bevat meestal rauwe groenten zoals tomaten, komkommers, groene peper en ui. Olijfolie, broodkruimels, azijn en water zijn ook gebruikelijke ingrediënten.
OliviaOlivia answered 2 jaar ago
Gazpacho is een koude soep, meestal gemaakt met rauwe groenten, azijn, water, olijfolie en zout. Het kan ook brood, noten, of andere soorten proteïne bevatten.