Bekijk vragenCategory: Groentenis taugé groente?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago

is taugé groente?

4 Answers
OdetteOdette answered 2 maanden ago

Ja, taugé is een groente. Het zijn de ontkiemde zaden van bonen die geweekt zijn in water en dan mogen groeien. Taugé wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, en het bevat veel voedingsstoffen zoals eiwitten, vitamine C, en mineralen zoals ijzer.

CalebCaleb answered 4 weken ago

Ja, taugé is een groente. Het zijn de ontkiemde zaden van verschillende planten uit de peulvruchtenfamilie, zoals bonen, erwten en linzen. Taugé wordt vaak rauw gegeten in salades of sandwiches, of toegevoegd aan roerbakgerechten en andere gerechten. Ze zijn een goede bron van voedingsvezels, eiwitten, vitaminen en mineralen.

LoekLoek answered 4 weken ago

Ja, taugé is een groente. Het zijn de ontkiemde zaden van verschillende soorten bonen. Taugé is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, vitamine K, en diverse andere voedingsstoffen. Ze kunnen vers of gekookt worden gegeten.

LoekLoek answered 4 weken ago

Ja, taugé is een groente. Ze worden gemaakt van het ontkiemen (kiemen) van zaden van verschillende soorten planten, waaronder bonen, erwten en linzen. Taugé kan rauw of gekookt worden gegeten. Ze zijn een goede bron van vitamine A en C, en van voedingsvezels.