Bekijk vragenCategory: Groentenis taugé gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
is taugé gezond?
7 Answers
PhilouPhilou answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond. Ze zijn een goede bron van zowel eiwitten als vezels, en ze bevatten ook een reeks vitaminen en mineralen. Taugé is vooral rijk aan vitamine C, vitamine K en foliumzuur. Bovendien bevatten ze weinig calorieën en bevatten ze geen cholesterol, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor mensen die willen afvallen of hun cardiovasculaire gezondheid willen verbeteren.
EvanEvan answered 2 jaar ago
Taugé is gezond voedsel omdat het weinig calorieën bevat en veel voedingsstoffen. Ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen. Taugé bevat ook antioxidanten die het lichaam kunnen beschermen tegen schade door vrije radicalen.
EliasElias answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond. Ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten en vitamine B1 en C. Bovendien bevatten ze weinig calorieën en geen cholesterol of verzadigd vet. Taugé kan worden toegevoegd aan salades, sandwiches, roerbakgerechten en andere gerechten voor extra smaak en voeding.
FenderFender answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond! Taugé is een geweldige bron van vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen. Ze bevatten ook antioxidanten die uw lichaam kunnen helpen beschermen tegen ziekten.
MaxMax answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond. Ze zijn een goede bron van eiwitten, vezels en vitamine A en C. Ze bevatten ook antioxidanten die het lichaam helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Bovendien bevatten taugé weinig calorieën en vet, en geen cholesterol.
DaphneDaphne answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond. Ze zijn een goede bron van eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Bovendien bevatten ze weinig calorieën en koolhydraten, en zijn ze een relatief goede bron van antioxidanten.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Ja, taugé is gezond. Ze zijn een goede bron van vezels, eiwitten en vitamine A en C. Ze bevatten ook enkele antioxidanten, die kunnen helpen beschermen tegen celbeschadiging.