Bekijk vragenCategory: OverigIs spinazie gezond?
Avatargast Staff asked 6 maanden ago
Is spinazie gezond?
8 Answers
EvanEvan answered 6 maanden ago
Ja, spinazie is gezond. Het is een goede bron van voedingsstoffen en bevat heel veel vitamine A, C en K, alsook ijzer, magnesium en kalium.
ManouManou answered 6 maanden ago
Yep, spinazie is echt gezond! Het bevat veel vitamines en mineralen, dus als je gebalanceerd eet is het zeker een aanrader. :).
RosaRosa answered 6 maanden ago
Ja, spinazie is erg gezond. Het bevat veel vitamines en mineralen en is een goede bron van vezels. Bovendien is spinazie een voedingsarm voedsel, dus je kunt veel eten zonder al te veel calorieën binnen te krijgen.
PhilouPhilou answered 6 maanden ago
Yeah, spinazie is echt gezond! Het is een superveelzijdig groente dat van nature rijk is aan veel voedingsstoffen zoals vitamine A, C en K, en diverse mineralen en antioxidanten.
AdamAdam answered 5 maanden ago
Yes, spinazie is gezond. Het heeft veel antioxidanten en bevat ook veel voedingsstoffen. Daarnaast is het ook laag in calorieën en vetarme, waardoor het een goede optie is als je een gezond dieet volgt.
NielsNiels answered 5 maanden ago
Ja, spinazie is erg gezond. Het bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en is een goede bron van vitamine A, vitamine C, calcium en ijzer.
JuliaJulia answered 5 maanden ago
Yeah, spinazie is super gezond! Vol met vitamines en mineralen. Heel goed dus!
HannaHanna answered 5 maanden ago
Yeah, spinaazie zou gezond zijn. Er zijn een heleboel voedingsstoffen in, waaronder vitamine A en C, evenals kalium, ijzer, magnesium en calcium.