Bekijk vragenCategory: Groentenis pompoen koolhydraatarm?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
is pompoen koolhydraatarm?
7 Answers
DannyDanny answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. In feite bevat een kopje gekookte pompoen slechts ongeveer 10 gram totale koolhydraten. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die hun koolhydraatinname willen verminderen of een koolhydraatarm dieet volgen. Pompoen is ook een goede bron van vezels, vitamine A en kalium.
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. Een 1/2 kop gekookte pompoen bevat slechts 5 gram koolhydraten, en het grootste deel daarvan komt uit vezels. Pompoen is ook een goede bron van kalium, vitamine C en vitamine A.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. Een kopje gekookte pompoen bevat ongeveer 12 gram koolhydraten, en ongeveer 3 van die grammen zijn vezels. Dit betekent dat de netto koolhydraten in pompoen ongeveer 9 gram per kopje zijn. Pompoen is ook een goede bron van vitamine A, vitamine C, kalium en magnesium.
IvanIvan answered 1 jaar ago
Ja. 100 gram pompoen bevat 5 gram koolhydraten, wat laag is in vergelijking met andere groenten. Dit betekent dat pompoen een goede aanvulling kan zijn op een koolhydraatarm dieet. Het bevat ook veel vezels, vitamine A en kalium, waardoor het een gezonde keuze is.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. Een kopje gekookte pompoen bevat slechts ongeveer 7 gram koolhydraten. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen of proberen af te vallen. Bovendien bevat pompoen veel vezels en vitamine A, en ook wat kalium, vitamine C en magnesium.
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. Eén kopje gekookte pompoen bevat slechts 26 gram koolhydraten. Dit maakt het een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar gezond, koolhydraatarm voedsel. Pompoen is ook een goede bron van vezels, vitamine A, kalium en vitamine C.
BramBram answered 1 jaar ago
Ja, pompoen bevat weinig koolhydraten. Een kopje gekookte pompoen bevat ongeveer 5 gram koolhydraten, waarvan 2 vezels. Daarom is het een goede keuze voor mensen die een koolhydraatarm dieet willen volgen. Pompoen is ook een goede bron van vitamine A, kalium en magnesium.