Bekijk vragenCategory: Groentenis okra gezond?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago

is okra gezond?

4 Answers
EllaElla answered 1 maand ago

Ja, okra is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, en vitamine K. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen celbeschadiging en oxidatieve stress. Bovendien heeft okra mogelijk ontstekingsremmende eigenschappen die uw gezondheid ten goede kunnen komen.

HannaHanna answered 5 dagen ago

Ja, okra is gezond. Okra is een vezelrijke groente die weinig calorieën bevat en belangrijke vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine A, foliumzuur en kalium. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen ziekten.

KoenKoen answered 5 dagen ago

Ja, okra is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C en foliumzuur. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen cellen te beschermen tegen schade. Bovendien kan okra de bloedsuikerspiegel helpen reguleren en de cardiovasculaire gezondheid ondersteunen.

CalebCaleb answered 5 dagen ago

Ja, okra is een gezonde groente. Hij bevat veel vezels en vitamine C, en kan helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren. Bovendien maakt de slijmerige textuur het een geweldige toevoeging aan soepen en stoofschotels.