Bekijk vragenCategory: Groentenis okra gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
is okra gezond?
8 Answers
EllaElla answered 2 jaar ago
Ja, okra is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, en vitamine K. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen celbeschadiging en oxidatieve stress. Bovendien heeft okra mogelijk ontstekingsremmende eigenschappen die uw gezondheid ten goede kunnen komen.
HannaHanna answered 2 jaar ago
Ja, okra is gezond. Okra is een vezelrijke groente die weinig calorieën bevat en belangrijke vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine A, foliumzuur en kalium. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen ziekten.
KoenKoen answered 2 jaar ago
Ja, okra is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C en foliumzuur. Het bevat ook antioxidanten die kunnen helpen cellen te beschermen tegen schade. Bovendien kan okra de bloedsuikerspiegel helpen reguleren en de cardiovasculaire gezondheid ondersteunen.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Ja, okra is een gezonde groente. Hij bevat veel vezels en vitamine C, en kan helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren. Bovendien maakt de slijmerige textuur het een geweldige toevoeging aan soepen en stoofschotels.
NovaNova answered 1 jaar ago
Ja, okra is een gezonde groente. Hij bevat veel vezels en een reeks vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine A, foliumzuur en kalium. Okra bevat ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen celschade. Bovendien kan het hoge vezelgehalte van okra de spijsvertering bevorderen.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Ja, okra is een gezonde groente. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C en vitamine K. Okra bevat ook antioxidanten die kunnen helpen de cellen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Bovendien kan het hoge gehalte aan polyfenolen in okra helpen de bloedsuikerspiegel beter onder controle te houden en het risico op diabetes type 2 te verminderen.
OdinOdin answered 1 jaar ago
Ja, okra is een gezonde groente. Hij bevat weinig calorieën en veel vezels, vitamine C en antioxidanten. Het heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen, die kunnen helpen om het risico van chronische ziekten zoals hart-en vaatziekten en artritis te verminderen.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Ja, okra is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C en kalium. Okra bevat ook antioxidanten die uw lichaam kunnen helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Bovendien kan okra helpen uw bloedsuikerspiegel beter onder controle te houden en uw risico op bepaalde soorten kanker te verlagen.