Bekijk vragenCategory: Groentenis koolrabi een koolsoort?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
is koolrabi een koolsoort?
8 Answers
HunterHunter answered 2 jaar ago
Ja, koolrabi is een koolsoort. Het is in dezelfde familie als broccoli, bloemkool en spruitjes. Koolrabi is een bolvormige groente die een milde smaak heeft en rauw of gekookt kan worden gegeten.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Koolrabi is een koolsoort. Hij behoort tot dezelfde familie als broccoli, bloemkool en spruitjes. Koolrabi is eigenlijk lid van de raapfamilie, maar het is de enige die rauw wordt gegeten. De smaak is een beetje zoet en sappig met een milde smaak.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Koolrabi is geen koolsoort. Koolrabi behoort tot de familie van de koolsoorten, waartoe ook broccoli, bloemkool en spruitjes behoren. Kool behoort tot de kruisbloemenfamilie.
IvanIvan answered 1 jaar ago
Koolrabi is een koolsoort, maar heeft een zoetere smaak en stevigere textuur dan de meeste andere koolsoorten. Het is ook voedzamer, met een hoger gehalte aan vitamine C en kalium.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Koolrabi is een koolsoort, maar komt niet zo vaak voor als sommige andere. Hij heeft een mildere smaak en is iets zoeter. Kool is een kruisbloemige groente die verwant is aan broccoli, bloemkool, boerenkool en spruitjes. Koolrabi is ook een kruisbloemige groente, maar zit in dezelfde familie als rapen en koolrapen. Het dankt zijn naam aan het Duitse woord voor "koolkop".
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
Koolrabi is een koolsoort, maar heeft een veel mildere smaak dan gewone kool. Het is ook een goede bron van vitamine C, kalium en voedingsvezels.
JackJack answered 1 jaar ago
Koolrabi is een koolsoort. Het is een witvlezige, bolvormige groente die verwant is aan de koolraap en behoort tot de Brassica-familie. Koolrabi bevat veel vezels, vitamine C en kalium. Het heeft een milde smaak en kan rauw of gekookt worden gegeten.
LoekLoek answered 1 jaar ago
Koolrabi is geen koolsoort. Koolrabi is een soort raap.