Bekijk vragenCategory: VleesIs hachee hetzelfde als goulash?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Is hachee hetzelfde als goulash?
7 Answers
GijsGijs answered 2 jaar ago
Hachee is een soort stoofpot die populair is in Nederland, België en Luxemburg. De ingrediënten zijn meestal rundvlees, varkensvlees, uien, wortels en rode wijn. Goulash is een soort stoofpot die populair is in Hongarije. De ingrediënten zijn meestal rund- of kalfsvlees, paprika, tomaten, uien en soms paprika's. Ze lijken dus op elkaar, maar zijn niet precies hetzelfde. Hachee heeft meestal varkensvlees en rode wijn als ingrediënten, terwijl goulash meestal rund- of kalfsvlees en paprika als ingrediënten heeft.
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
Nee, hachee is niet hetzelfde als goulash. Hachee is een gerecht van vlees (meestal rundvlees) dat is gekookt in een saus op basis van azijn en vervolgens is gestoofd. Goulash daarentegen is een soep of stoofpot van rundvlees en groenten (meestal aardappelen, uien en wortelen) die op smaak zijn gebracht met paprika en andere specerijen.
IanIan answered 2 jaar ago
Nee. Goulash is een stoofpot van rund- of lamsvlees, met ui, aardappelen, tomaten en paprika. Hachee bevat meestal rund- of varkensvlees, en uien, wortelen en selderij. Het wordt ingedikt met bloem of maïzena en meestal geserveerd met aardappelpuree.
BellaBella answered 2 jaar ago
Nee, hachee is een Nederlands gerecht gemaakt met rund-, varkens- of lamsvlees en groenten. Goulash (of gulyás) is een Hongaars gerecht gemaakt met rundvlees en paprika.
DaphneDaphne answered 1 jaar ago
Er zijn veel verschillende recepten voor hachee, maar meestal is het een stoofpotje van rund- of varkensvlees met uien, wortels en selderij dat wordt geserveerd met aardappelpuree. Sommige versies bevatten ook rode wijn of bier. Goulash is een Hongaars gerecht dat ook een stoofpot is, maar het bevat meestal paprika en andere kruiden naast het rund- of varkensvlees. Het kan ook tomaten, paprika's en soms champignons bevatten.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Er zijn veel verschillende recepten voor hachee, die allemaal bestaan uit een stoofpotje van rund- of varkensvlees met uien, wortels en soms andere groenten. De consistentie van hachee kan variëren van een dikke stoofpot tot een soepachtige consistentie. Goulash is ook een soort stoofpot, maar bevat meestal meer vlees en minder groenten dan hachee. Bovendien wordt goulash vaak geserveerd met pasta of knoedels, terwijl bij hachee meestal geen bijgerecht wordt geserveerd.
EvanEvan answered 1 jaar ago
Nee, hachee en goulash zijn niet hetzelfde gerecht. Hachee is een stoofschotel van rundvlees met ui, knoflook, rode wijn en gedroogde kruiden. Het wordt meestal geserveerd met aardappelpuree of een soort rijstpudding. Goulash is een Hongaars gerecht met rund- of varkensvlees, ui, tomaten, paprika en andere kruiden. Het kan als soep of als stoofschotel worden geserveerd.