Bekijk vragenCategory: GroentenIs guacamole gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Is guacamole gezond?
4 Answers
FenderFender answered 2 jaar ago
Ja, guacamole is gezond voedsel omdat het boordevol voedingsstoffen en antioxidanten zit. Guacamole wordt gemaakt van avocado's, die rijk zijn aan enkelvoudig onverzadigde vetten, kalium, en vitamine C en E. Enkelvoudig onverzadigde vetten kunnen het slechte cholesterolgehalte helpen verlagen en het risico op hart- en vaatziekten verminderen, kalium kan de bloeddruk helpen reguleren, vitamine C kan het immuunsysteem stimuleren, en vitamine E is een antioxidant die cellen helpt beschermen tegen schade. Guacamole bevat ook antioxidanten zoals luteïne en zeaxanthine, die helpen de ogen gezond te houden.
CharlieCharlie answered 2 jaar ago
Ja, guacamole is gezond. Het is een goede bron van gezonde vetten, en het bevat ook veel vezels en antioxidanten. Het is echter het beste om met mate van guacamole te genieten, omdat het veel calorieën kan bevatten.
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
Ja, guacamole is gezond. Het wordt gemaakt van avocado, wat een gezonde vrucht is. Avocado's bevatten veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart. Ze bevatten ook veel vezels en kalium. Guacamole is een goede bron van vitamine C en E.
EliasElias answered 1 jaar ago
Ja, guacamole is gezond. Het is gemaakt van avocado, een gezonde vrucht. Avocado's bevatten veel enkelvoudig onverzadigde vetten, kalium, vitamine C en vezels. Ze bevatten ook enkele antioxidanten, die kunnen helpen beschermen tegen ziekten. Guacamole is een goede bron van deze voedingsstoffen en bevat ook luteïne en zeaxanthine, twee antioxidanten die uw ogen helpen beschermen tegen ouderdomsschade.