Bekijk vragenCategory: VleesIs gevogelte rijk aan eiwitten vitamines en mineralen?
Avatargast Staff asked 12 maanden ago
Is gevogelte rijk aan eiwitten vitamines en mineralen?
5 Answers
NielsNiels answered 12 maanden ago
Ja. Gevogelte is een geweldige bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Eiwit is essentieel voor de groei en het onderhoud van spiermassa, en gevogelte is een bijzonder goede bron van hoogwaardige eiwitten. Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor de goede werking van het lichaam, en gevogelte is een goede bron van vele belangrijke vitaminen en mineralen, met inbegrip van vitamine B6, vitamine B12, selenium, zink, en ijzer.
LeoLeo answered 12 maanden ago
Ja. Een portie van 3 ons gebraden kip is een goede bron van niacine, vitamine B6, fosfor en selenium, en een uitstekende bron van eiwitten en vitamine B12. Bovendien bevat gevogelte relatief weinig verzadigd vet en cholesterol.
GeorgeGeorge answered 12 maanden ago
Ja, gevogelte is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Eiwit is essentieel voor de groei en het herstel van lichaamsweefsels, vitaminen zijn essentieel voor het behoud van de gezondheid, en mineralen zijn essentieel voor de regulering van vele lichaamsprocessen.
KateKate answered 11 maanden ago
Ja, gevogelte is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Eiwit is nodig voor de groei en het herstel van weefsels in het lichaam. Vitaminen zijn essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de normale werking van het lichaam. Mineralen zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van botten, tanden en andere weefsels in het lichaam. Enkele voorbeelden van mineralen in gevogelte zijn zink, ijzer, magnesium en fosfor.
OdetteOdette answered 11 maanden ago
Ja, gevogelte is een geweldige bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. In het bijzonder is gevogelte een goede bron van thiamine, niacine, vitamine B6, fosfor, selenium en zink.