Bekijk vragenCategory: KaasIs feta kaas gezond?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Is feta kaas gezond?
4 Answers
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Ja, feta is gezond. Het is een goede bron van eiwitten, calcium en fosfor. Feta bevat ook wat vitamine A en vitamine B12.
AdamAdam answered 11 maanden ago
Ja, feta is gezond. Feta is een geweldige bron van calcium en eiwitten, en heeft een matige hoeveelheid cholesterol en verzadigd vet. Het bevat ook verschillende andere vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine B-12 en fosfor. Feta kaas is vooral goed voor mensen die proberen af te vallen of op gewicht te blijven, omdat het weinig calorieën bevat maar veel voedingsstoffen.
GeorgeGeorge answered 11 maanden ago
Ja, feta is gezond. Feta is een soort zachte witte kaas die wordt gemaakt van schapen- of geitenmelk of een mengsel van beide. Hij heeft een zoute en lichtzure smaak en wordt vaak gebruikt in salades, sandwiches en pastagerechten. Feta is rijk aan eiwitten en calcium, en bevat ook vitamine B12, zink en selenium. Bovendien bevat feta weinig calorieën en vet, waardoor het een gezondere keuze is dan veel andere soorten kaas.
IanIan answered 11 maanden ago
Feta is een gezonde kaas omdat hij weinig calorieën bevat en veel eiwitten. Hij bevat ook vitamine A, calcium en fosfor. Feta bevat echter wel natrium, dus het is belangrijk om de inname te matigen als u op uw zoutinname let.