Bekijk vragenCategory: GroentenIs diepvries spinazie gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Is diepvries spinazie gezond?
7 Answers
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Ja, diepvries spinazie is gezond. Het is een uitstekende bron van vezels, vitamine A, vitamine C, vitamine K, magnesium en kalium. Het bevat ook wat eiwitten en omega-3 vetzuren. En omdat het diepgevroren is, is het makkelijk toe te voegen aan maaltijden zonder het te hoeven wassen of fijn te hakken.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Ja, diepvriesspinazie is gezond. Het is een goede bron van vezels, vitamine A en C, en mineralen zoals kalium. Spinazie bevat ook fytonutriënten die de gezondheid ten goede kunnen komen. Zo zijn luteïne en zeaxanthine twee fytonutriënten in spinazie die belangrijk zijn voor de gezondheid van de ogen.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Ja, diepvriesspinazie is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine A, vitamine C, vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur, magnesium, mangaan en zink. Daarnaast bevat het wat eiwitten en omega-3 vetzuren.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Ja, diepvriesspinazie is gezond. Het is een geweldige bron van vitamine A en C en vezels. Het bevat ook antioxidanten die uw lichaam kunnen helpen beschermen tegen ziekten.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Ja, spinazie is gezond als het ingevroren is. Ingevroren spinazie is een goede bron van kalium, magnesium, vitamine A en vitamine C. Het bevat ook voedingsvezels en eiwitten.
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Ja, diepvriesspinazie is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine A, vitamine C, vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur, pantotheenzuur, choline, betaïne, magnesium, fosfor, kalium en zink. Het bevat ook enkele omega-3 vetzuren.
NielsNiels answered 1 jaar ago
Diepvriesspinazie is gezond omdat het een uitstekende bron is van voedingsvezels, vitamine A, vitamine C, vitamine K, magnesium, kalium en mangaan. Het bevat ook een goede hoeveelheid calcium.