Bekijk vragenCategory: ReceptenIs curry vegan?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Is curry vegan?
3 Answers
HelenaHelena answered 2 maanden ago
Er zijn verschillende soorten curry, en sommige daarvan bevatten zuivelproducten. Veel veganistische curry's worden echter gemaakt zonder zuivel, dus het antwoord is ja - veganistische curry's bestaan. Er zijn zelfs veganistische vervangers voor traditionele ingredi├źnten op basis van zuivel, zoals ghee en boter, waarmee je heerlijke veganistische curry's kunt maken.
LaurenLauren answered 2 maanden ago
Ja. Curry is veganistisch omdat het geen vlees of zuivelproducten bevat.
ManouManou answered 2 maanden ago
Ja, de meeste curry's zijn veganistisch. Er zijn varianten van curry die vlees of vis bevatten, maar de meeste recepten bevatten geen dierlijke producten.