Bekijk vragenCategory: Groentenis courgette gezond?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
is courgette gezond?
5 Answers
FreekFreek answered 1 jaar ago
Ja, courgette is een zeer gezonde groente. Het is een uitstekende bron van vitamine C, vitamine A en foliumzuur. Zucchini is ook een goede bron van kalium, magnesium en mangaan. Bovendien bevat het antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen celschade.
FenderFender answered 1 jaar ago
Ja, courgette is gezond. Het is een caloriearme groente die veel water en vezels bevat. Zucchini levert ook een goede hoeveelheid vitaminen en mineralen, waaronder kalium, vitamine C en magnesium.
BramBram answered 1 jaar ago
Ja, courgette is een gezonde groente. Het bevat weinig calorieën en heeft een hoog watergehalte, waardoor het een goede keuze is als je probeert af te vallen of je huidige gewicht te behouden. Zucchini bevat ook voedingsvezels, vitamine C, kalium en magnesium.
IanIan answered 1 jaar ago
Ja, courgette is gezond. Het is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, vitamine A en kalium. Bovendien bevat het weinig calorieën en geen cholesterol of verzadigd vet.
ManouManou answered 11 maanden ago
Oh boy, that's a tough one! Well, courgettes are surprisingly healthy! They have a whole lot of nutrients, they're high in vitamins and minerals and they're low in calories. So yep, get yourself some courgette and you're good to go!