Bekijk vragenCategory: Groentenis broccoli gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
is broccoli gezond?
7 Answers
AaronAaron answered 2 jaar ago
Ja, broccoli is gezond. Het is een goede bron van vitamine C en K, en het bevat ook vezels en calcium. Broccoli kan helpen om een gezond gewicht te behouden, en het wordt in verband gebracht met lagere percentages kanker en hartziekten.
OliviaOlivia answered 2 jaar ago
Ja, broccoli is gezond. Broccoli is een kruisbloemige groente met veel vezels, antioxidanten en vitaminen. Het is aangetoond dat het kankerbestrijdende eigenschappen heeft en het risico op hart- en vaatziekten en andere chronische ziekten kan helpen verminderen.
JasmijnJasmijn answered 2 jaar ago
Ja, broccoli is een zeer gezonde groente. Hij bevat weinig calorieën en veel vezels, vitaminen en antioxidanten. Broccoli is ook een goede bron van mineralen zoals kalium, magnesium en calcium.
ChristinaChristina answered 1 jaar ago
Ja! Broccoli is een uitstekende bron van vezels, vitamine C en K, kalium en choline. Het is ook een goede bron van vele andere voedingsstoffen. Bovendien bevat broccoli weinig calorieën en geen cholesterol of ongezonde vetten. Broccoli is een bijzonder goede keuze voor mensen die proberen gezond te eten, omdat het veel vezels en water bevat. Dit helpt je te vullen zonder veel calorieën toe te voegen aan je dieet. Bovendien kunnen de antioxidanten in broccoli helpen ontstekingen te verminderen en het risico op sommige ziekten te verlagen.
NovaNova answered 1 jaar ago
Ja, broccoli is gezond. Broccoli bevat veel antioxidanten en vitamine C, en het bevat ook een goede hoeveelheid vezels. Bovendien is broccoli een kruisbloemige groente, wat betekent dat het verbindingen bevat waarvan is aangetoond dat ze kanker tegengaan.
MilasMilas answered 1 jaar ago
Sure is! Eating plenty of broccoli can be incredibly beneficial for your health. Not only is it a good source of many essential vitamins and minerals, but it also contains cancer-fighting compounds and phytonutrients that help keep our bodies strong.
FenderFender answered 1 jaar ago
Yes, broccoli is super healthy! Packed with fiber, vitamins, minerals, and antioxidants, it's an amazing food to add to your diet. Plus, it's tasty too!