Ja. Gerijpte kaas wordt in de Verenigde Staten gepasteuriseerd. Alle kaas die in de Verenigde Staten wordt verkocht, moet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen, onder meer dat hij gepasteuriseerd moet zijn.
Ja, de meeste belegen kazen worden gepasteuriseerd. Dit komt omdat hoe langer een kaas rijpt, hoe meer bacteriën hij verzamelt. Sommige van deze bacteriën kunnen heilzaam zijn (zoals de bacteriën die de unieke smaak van bepaalde kazen helpen creëren), maar andere kunnen schadelijk zijn voor de mens. Pasteurisatie doodt beide soorten bacteriën en zorgt ervoor dat de kaas veilig kan worden gegeten.
Ja, alle gepasteuriseerde kaas wordt als "gerijpt" beschouwd Om kaas als "gepasteuriseerd" te bestempelen, moet hij minimaal 30 minuten worden verhit tot een temperatuur van 145 graden Fahrenheit. Dit verhittingsproces doodt eventuele schadelijke bacteriën in de kaas.
Ja, de meeste in de handel verkrijgbare kazen zijn gepasteuriseerd. Pasteurisatie is een voedselveiligheidstechniek waarbij warmte wordt gebruikt om schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers te doden. Het wordt gebruikt voor melk, sappen en ander voedsel. Commercieel verkrijgbare kazen worden meestal gepasteuriseerd omdat het helpt bacteriën te doden die door voedsel overgedragen ziekten kunnen veroorzaken.
Ja. Alle kaas is gepasteuriseerd, tenzij er specifiek "ongepasteuriseerd" op het etiket staat. De FDA eist dat alle kaas gepasteuriseerd wordt om eventuele schadelijke bacteriën te doden.