Bekijk vragenCategory: OverigHoe zwaardvis bereiden?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Hoe zwaardvis bereiden?
3 Answers
RosaRosa answered 1 jaar ago
Het bereiden van zwaardvis is een feestje! Om te beginnen, verwarm je oven voor op 240°C en vervolgens plaats je de zwaardvis op een bakplaat die je hebt bestrooid met peper en zout. Hussel het geheel goed door en voeg wat knoflook en citroensap toe. Doe vervolgens olijfolie over de vis en dek af met aluminiumfolie. Bak het gerecht zo'n 8-10 minuten en controleer of het gaar is. Serveer het klaar met een knapperige salade of een saus naar keuze. Smakelijk eten!
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Om zwaardvis te bereiden heb je eigenlijk niet veel nodig. Je kunt je vis kruiden met wat zout en peppers, of een marinade maken met peper en knoflook. Verwarm de oven voor op 350 graden Celcius. Leg de vis op een withouten bakplaat en smeer wat olijfolie of boter over de vis. Bak de vis ongeveer 15-20 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
Het bereiden van zwaardvis is vrij makkelijk. Je begint met het wassen en schoonmaken van de vis. Dan gril je de vis gedurende 3 tot 5 minuten, afhankelijk van de dikte van de zwaardvis. Serveer met een citroen dressing of je favoriete saus.