Bekijk vragenCategory: Groentenhoe zoete aardappel poffen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe zoete aardappel poffen?
6 Answers
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
De beste manier om een zoete aardappel te roosteren is door eerst de oven voor te verwarmen op 400 graden F. Was dan de zoete aardappels en snijd ze in dunne partjes. Doe de zoete aardappelpartjes vervolgens in olijfolie en breng ze op smaak met zout, peper en andere gewenste kruiden. Bak ze vervolgens 20-25 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze gaar en goudbruin zijn.
EvanEvan answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om zoete aardappelen te roosteren, afhankelijk van je voorkeuren. Eén manier is om je oven voor te verwarmen op 350 graden Fahrenheit en dan je aardappels schoon te schrobben. Snijd ze in stukken van gelijke grootte - ongeveer 1 tot 2 centimeter dik - en besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout. Leg ze op een bakplaat bekleed met perkamentpapier en rooster ze 25-35 minuten in de oven, tot ze vork-aardig zijn. Een andere methode is om een aantal keer met een vork in de zoete aardappelen te prikken en ze 5-7 minuten in de magnetron te doen voordat je ze in stukken snijdt en roostert zoals hierboven beschreven.
JackJack answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren om zoete aardappelen te roosteren, maar de meest eenvoudige methode is om je oven voor te verwarmen op 400 graden Fahrenheit, je zoete aardappelen te wassen (en de schil er aan te laten), ze in schijfjes of stukjes te snijden, en ze te mengen met een beetje olijfolie. Spreid ze dan uit op een bakplaat en rooster ze 20-30 minuten, terwijl je ze een of twee keer omdraait, tot ze gaar en licht gebruind zijn. Je kunt ze voor het roosteren kruiden zoals je wilt - met zout, peper, gerookt paprikapoeder, kaneel, enz. - of houd het simpel met wat zout en peper.
BramBram answered 1 jaar ago
Snijd een zoete aardappel doormidden en schep het midden eruit met een lepel. Leg de twee helften met de voorkant naar beneden op een ovenplaat en bak ze 30 minuten op 400 graden.
HarveyHarvey answered 1 jaar ago
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Prik de zoete aardappel in met een vork en leg hem dan op een bakplaat. Bak 45 minuten tot 1 uur, of tot de zoete aardappel zacht is als je er met een vork in prikt. Haal uit de oven en laat een paar minuten afkoelen voordat u ze opensnijdt. Schep het vruchtvlees uit de zoete aardappel en prak het met een vork of een dompelmes. Breng op smaak met zout, peper en eventueel gewenste kruiden. Serveer als zodanig of geniet ervan in een gebakken aardappelschil, als deel van een vulling voor taco's of enchiladas, of overgoten met uw favoriete kruiden.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende manieren om zoete aardappelen te poffen, maar de meest populaire manier is door ze te bakken. Om ze te bakken, verwarm je eerst je oven voor op 375 graden Fahrenheit. Was dan je zoete aardappelen en droog ze af. Prik vervolgens met een vork overal gaatjes in de zoete aardappelen. Zo worden ze gelijkmatig gaar. Leg de zoete aardappelen op een bakplaat en bak ze 45-55 minuten of tot ze zacht zijn als je er met een vork in prikt.