Bekijk vragenCategory: Groentenhoe zoete aardappel poffen?
Avatargast Staff asked 4 weken ago

hoe zoete aardappel poffen?

3 Answers
ChristinaChristina answered 3 weken ago

De beste manier om een zoete aardappel te roosteren is door eerst de oven voor te verwarmen op 400 graden F. Was dan de zoete aardappels en snijd ze in dunne partjes. Doe de zoete aardappelpartjes vervolgens in olijfolie en breng ze op smaak met zout, peper en andere gewenste kruiden. Bak ze vervolgens 20-25 minuten in de voorverwarmde oven of tot ze gaar en goudbruin zijn.

EvanEvan answered 3 weken ago

Er zijn een paar verschillende manieren om zoete aardappelen te roosteren, afhankelijk van je voorkeuren. Eén manier is om je oven voor te verwarmen op 350 graden Fahrenheit en dan je aardappels schoon te schrobben. Snijd ze in stukken van gelijke grootte – ongeveer 1 tot 2 centimeter dik – en besprenkel ze met wat olijfolie en zeezout. Leg ze op een bakplaat bekleed met perkamentpapier en rooster ze 25-35 minuten in de oven, tot ze vork-aardig zijn. Een andere methode is om een aantal keer met een vork in de zoete aardappelen te prikken en ze 5-7 minuten in de magnetron te doen voordat je ze in stukken snijdt en roostert zoals hierboven beschreven.

JackJack answered 2 weken ago

Er zijn een paar verschillende manieren om zoete aardappelen te roosteren, maar de meest eenvoudige methode is om je oven voor te verwarmen op 400 graden Fahrenheit, je zoete aardappelen te wassen (en de schil er aan te laten), ze in schijfjes of stukjes te snijden, en ze te mengen met een beetje olijfolie. Spreid ze dan uit op een bakplaat en rooster ze 20-30 minuten, terwijl je ze een of twee keer omdraait, tot ze gaar en licht gebruind zijn. Je kunt ze voor het roosteren kruiden zoals je wilt – met zout, peper, gerookt paprikapoeder, kaneel, enz. – of houd het simpel met wat zout en peper.