Bekijk vragenCategory: Groentenhoe venkel snijden?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe venkel snijden?
8 Answers
DaphneDaphne answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om venkel te snijden. Eén manier is om de groene stengels eraf te snijden en dan de bol doormidden te snijden. Vervolgens kunt u een mandoline snijmachine of een scherp mes gebruiken om de bol in dunne reepjes te snijden. U kunt de venkelknol ook in kleine stukjes snijden door deze doormidden te snijden en vervolgens kruislings door te snijden.
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende methoden om venkel te snijden. Eén ervan is om de boven- en onderkant van de bol af te snijden, en dan de bol in de lengte doormidden te snijden. U kunt de venkel dan in plakjes snijden zoals u een ui zou doen. Een andere methode is om de top van de venkel af te snijden en dan de buitenste laag te schillen. Vervolgens kunt u de venkel in dunne plakjes of julienne reepjes snijden.
MaxMax answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om venkel te snijden. De eenvoudigste manier is om de top eraf te snijden (het deel met de blaadjes) en dan de taaie buitenste laag eraf te schillen. Daarna kun je de venkel in plakjes snijden of in stukjes hakken. Een andere manier om venkel te snijden is door de onderkant eraf te snijden en hem dan in de lengte doormidden te snijden. U kunt dan de kern verwijderen en de venkel in dunne reepjes snijden of in kleine stukjes hakken.
JackJack answered 2 jaar ago
Snijd de stengels en blaadjes van de venkel af. Snijd de bol doormidden en vervolgens in dunne plakjes.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Snijd de stengels en pluizige blaadjes van de bovenkant af. Snijd de bol van boven naar beneden doormidden. Verwijder de kern en eventuele bruine lagen. Snijd de bol in dunne reepjes of scheer hem met een scherp mes in dunne plakjes.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Snijd de top van de venkelbol af - waar de stengels de bol ontmoeten. Verwijder verwelkte of beschadigde bladeren tot je de laag gezonde, groene bladeren bereikt. Snijd de venkel in de lengte doormidden en vervolgens in dunne reepjes. Om het in kleinere stukken te snijden, houd je een strook venkel in de ene hand en snij je het in kleine stukjes met een scherp mes in je andere hand.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Venkel kan op een aantal manieren gesneden worden, maar de meest gebruikelijke manier is om hem met een scherp mes dun te snijden. Snijd eerst de wortel eraf en snijd alle bruine lagen weg tot je wit vlees overhoudt. Snijd de venkelknol vervolgens van boven naar beneden doormidden en snijd hem verticaal in dunne plakjes. Snijd tot slot de groene blaadjes af en gebruik ze als garnering of gooi ze weg.
HannaHanna answered 2 jaar ago
Snijd de bol van de stengel. Verwijder verwelkte bladeren. Snijd de wortel en de groene blaadjes eraf. Snijd de bol in de lengte doormidden en vervolgens in dunne reepjes.