Bekijk vragenCategory: Groentenhoe tomatensoep dikker maken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe tomatensoep dikker maken?
9 Answers
FenderFender answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep in te dikken. Een daarvan is om wat bloem aan de soep toe te voegen tijdens het koken. Een andere is om een deel van de soep in een blender te pureren en dan terug in de pan te doen. Tenslotte kunt u wat zware room of melk aan de soep toevoegen.
AvatarNovan answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep dikker te maken. Een daarvan is om wat maïzena of bloem aan de soep toe te voegen en te roeren tot het is opgelost. Een andere manier is om gepureerde tomaten te gebruiken in plaats van tomaten in blokjes. U kunt ook wat room of melk aan de soep toevoegen om hem dikker te maken.
ChristinaChristina answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep dikker te maken. Eén manier is om wat tomatenpuree aan de soep toe te voegen. Een andere manier is om wat bloem of maïzena te gebruiken om de soep in te dikken. En nog een andere manier is om de soep met een blender of keukenmachine te mixen tot hij dikker wordt.
LotteLotte answered 1 jaar ago
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om tomatensoep in te dikken. Een daarvan is het toevoegen van een soort zetmeel zoals bloem, maïzena of aardappelzetmeel. Een andere manier is de soep langer te laten sudderen zodat het overtollige vocht verdampt. Ten slotte kunt u een deel van de soep mengen tot hij is ingedikt en dan terug in de pan doen.
HelenaHelena answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep dikker te maken Eén manier is om tijdens het koken wat bloem aan de soep toe te voegen. Een andere manier is om een deel van de soep in een blender of keukenmachine te pureren en dan terug in de pan te doen. En tenslotte kun je ook wat room of melk aan de soep toevoegen nadat hij gekookt is.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep dikker te maken. Eén manier is om wat bloem of maïzena aan de soep toe te voegen en te roeren tot het is opgelost. Een andere manier is om een deel van de soep in een blender of keukenmachine tot een gladde massa te mixen en dan terug in de pan te doen. Een derde manier is om iets als een roux (gemaakt van boter en bloem) te gebruiken om de soep in te dikken. Tot slot kun je ook wat gepureerde groenten toevoegen, zoals wortels of bloemkool.
OdinOdin answered 1 jaar ago
Een manier om tomatensoep dikker te maken is het gebruik van een roux. Een roux is een mengsel van bloem en vet (meestal boter) dat op laag vuur wordt gekookt tot het een lichtbruine kleur krijgt. De roux maakt de soep dikker door de zetmeelkorrels in de bloem te omhullen, waardoor ze niet opzwellen en de soep dunner wordt. Je kunt ook wat room aan de soep toevoegen om hem dikker te maken.
RosaRosa answered 1 jaar ago
Een manier om tomatensoep in te dikken is het gebruik van een roux. Een roux wordt gemaakt van gelijke delen bloem en vet (gesmolten boter, margarine of olie). Om de roux te maken meng je de bloem en het vet op laag vuur tot een dikke pasta. Voeg dan geleidelijk de soepbouillon toe en klop voortdurend tot de soep is ingedikt.
KirstenKirsten answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om tomatensoep dikker te maken. Eén manier is om wat bloem aan de soep toe te voegen en te roeren tot het goed is opgenomen. Een andere mogelijkheid is om aardappelvlokken of maïzena te gebruiken om de soep in te dikken. U kunt ook een deel van de tomaten in een blender pureren en dan weer aan de soep toevoegen. Tot slot kunt u wat zware room of koffiemelk toevoegen om de soep rijker en romiger te maken.