Ingrediënten: -1 eetlepel olijfolie -1 gesnipperde ui -3 teentjes gehakte knoflook -1 laurierblad -8 kopjes kippen- of groentebouillon -1 blik (14,5 ons) in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt -1 blik (15 ons) zwarte bonen, gespoeld en uitgelekt -1 blik maïs, uitgelekt -2 kopjes gehakte verse spinazie of 1 pakje (10 ons) bevroren gehakte spinazie, ontdooid en drooggeknepen Tomatengroentesoep recept instructies: Verhit de olie in een grote pan of Nederlandse oven op matig vuur. Voeg de ui, knoflook en laurier toe en bak tot de ui zacht is, ongeveer 5 minuten.
Tomatengroentesoep is een heel gemakkelijke soep om te maken. Alles wat je nodig hebt is wat groenten, kippenbouillon, tomaten uit blik en kruiden. Snijd de groenten in stukjes en bak ze in een pan tot ze zacht zijn. Voeg de kippenbouillon en tomaten in blik toe en breng het geheel aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat de soep ongeveer 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm met wat vers brood aan de zijkant.
Ingrediënten: 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 wortelen, geschild en in plakjes gesneden 1 stengel selderij, in blokjes gesneden 1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes 1 theelepel gedroogde tijmblaadjes 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel zwarte peper 2 blikken (14-1/2 ons elk) in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt* 3 kopjes kippenbouillon of groentebouillon** Instructies: 1. Verhit in een grote pan de olie op middelhoog vuur. Voeg ui, knoflook, wortels, selderij, basilicum, tijm, zout en peper toe. Kook 10 minuten of tot de groenten zacht zijn en roer af en toe. 2.
Ingrediënten: - 1 eetlepel olijfolie - 1 gesnipperde ui - 3 teentjes gehakte knoflook - 1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes - ¼ theelepel zwarte peper - 8 kopjes kippen- of groentebouillon, verdeeld te gebruiken - 2 blikken (14-1/2 ons elk) in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt - 1 blik (15 ons) cannellinibonen, afgespoeld en uitgelekt - 2 kopjes in blokjes gesneden verse of diepvriesgroenten Instructies: Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, basilicum en peper toe. Kook 4 minuten of tot de ui zacht is. Voeg 6 kopjes bouillon en de tomaten met sap toe.
Om tomaten groentesoep te maken heb je nodig: - 1 eetlepel olijfolie - 1 ui, gesnipperd - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - 3 wortelen, geschild en in plakjes gesneden - 2 stengels selderij, in plakjes gesneden - 1 groene paprika, ontpit en in blokjes gesneden - 1 blik in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt - 4 kopjes groentebouillon of kippenbouillon - 1 laurierblad - ½ theelepel gedroogde tijmblaadjes - ¼ theelepel zwarte peper - Zout naar smaak (optioneel) Instructies: 1. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortels, selderij, paprika en tomaten toe.
Het recept voor Tomatengroentesoep staat hieronder. Ingrediënten: 1 eetlepel olijfolie 1 ui, gesnipperd 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 wortelen, geschild en in plakjes gesneden 2 ribben selderij, in plakjes gesneden 14.5 ons blik in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt 8 ons groentebouillon 1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes ½ theelepel suiker ¼ theelepel zwarte peper 1 kopje bevroren erwten 15 ons blik kidneybonen, gespoeld en uitgelekt 3 kopjes gehakte verse spinazieblaadjes Instructies: 1. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortels en selderij toe. Kook tot de groenten zacht zijn, ongeveer 10 minuten. 2.
Ingrediënten: -2 eetlepels olijfolie -1 ui, gesnipperd -3 teentjes knoflook, fijngehakt -1 groene paprika, gehakt -1 rode paprika, fijngehakt -3 wortelen, geschild en in plakjes gesneden -4 kopjes kippen- of groentebouillon (of water) -1 blik tomatenblokjes, niet uitgelekt -2 eetlepels tomatenpuree -1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes -1/2 theelepel gedroogde oreganoblaadjes -1/4 theelepel zwarte peper Instructies: Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, paprika en wortel toe. Kook 5 minuten of tot de groenten zacht zijn.
Verhit in een grote pan de olie op middelhoog vuur. Voeg uien, knoflook en wortels toe en kook tot ze zacht worden, ongeveer 5 minuten. Roer de tomaten en bouillon erdoor en breng het geheel aan de kook. Voeg courgette, maïs, groene bonen en spinazie toe en kook tot de groenten zacht zijn, ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper. roer voor het opdienen de Parmezaanse kaas erdoor.
Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie, verdeeld 1 grote ui, gesnipperd 1 rode paprika, gehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 kopjes groentebouillon of bouillon 14.5 ons tomatenblokjes met sap (een blik) 1 eetlepel gehakte verse basilicum of 1 theelepel gedroogde basilicumblaadjes 1 theelepel suiker ½ theelepel zout ¼ theelepel zwarte peper 1 kop bevroren maïskorrels 2 kopjes gehakte verse spinazie bladeren of een 10-ounce pakket bevroren gehakte spinazie, ontdooid en drooggeknepen Routebeschrijving: 1. Verhit in een grote pan 1 eetlepel van de olie op middelhoog vuur. Voeg de ui, paprika en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn. 2.
Tomaten Groenten Soep Recept Ingrediënten: - 1 eetlepel olijfolie - 1 ui, in blokjes gesneden - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - 1 wortel, geschild en in blokjes gesneden - 1 stengel selderij, in blokjes gesneden - 1 tomaat, in blokjes gesneden - 2 kopjes groentebouillon of water - zout en zwarte peper naar smaak Instructies: 1. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortel en selderij toe. Kook tot ze zacht worden, ongeveer 5 minuten 2. Voeg de tomaat en groentebouillon of water toe. Breng op smaak met zout en zwarte peper. Breng aan de kook op hoog vuur, zet het vuur laag en laat 10 minuten sudderen. 3.
Om tomatengroentesoep te maken, heb je nodig: 1 eetlepel olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 wortelen, geschild en in dunne plakjes gesneden 1 stengel selderij, in dunne plakjes gesneden 14.5 ons blik in blokjes gesneden tomaten, niet uitgelekt 3 kopjes kippen- of groentebouillon 1 laurierblad ½ theelepel gedroogde tijmblaadjes Zout en zwarte peper naar smaak Verhit de olie in een grote pan of Nederlandse oven op matig vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn. Roer de wortels en selderij erdoor en bak nog 5 minuten.