Bekijk vragenCategory: Groentenhoe tauge bewaren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe tauge bewaren?
4 Answers
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
De beste manier om taugé te bewaren is in de koelkast, in een plastic zak of bakje met een deksel. U kunt taugé ook invriezen, dan is het nog langer houdbaar. Als je ze goed bewaart, zijn taugé twee weken houdbaar in de koelkast en enkele maanden in de vriezer. Om je taugé klaar te maken om te bewaren, spoel je hem even af onder koud water en dep je hem droog met een schone handdoek. Doe ze daarna in een plastic zak of bak en zet die in de koelkast. Als je je taugé invriest, leg ze dan op een met bakpapier beklede bakplaat en vries ze ongeveer een uur in voordat je ze overdoet in een vriezerbestendige zak of bak.
RachelRachel answered 2 jaar ago
Als u op zoek bent naar de beste manier om taugé te bewaren, bent u hier aan het juiste adres. Er zijn een paar verschillende methoden die je kunt gebruiken, en het hangt echt af van je persoonlijke voorkeuren. Hier zijn een paar van de meest populaire methoden: - bewaar ze in de koelkast: dit is waarschijnlijk de meest voorkomende methode, en het is vrij rechttoe rechtaan. Doe je taugé gewoon in een bakje met wat water en zet ze in de koelkast. Zo zijn ze een paar dagen houdbaar, hoewel ze na een tijdje hun knapperigheid beginnen te verliezen. - invriezen: Een andere populaire methode is om je taugé in te vriezen.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Idealiter bewaar je taugé op een koele, donkere plaats. Maar als je ze langer dan een dag of twee moet bewaren, kun je ze in de koelkast bewaren. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen: Eén manier is om de taugé in een vochtig papieren handdoekje of doek te wikkelen en ze in een luchtdicht bakje te leggen. Zo drogen ze niet uit. Een andere manier is om de taugé in een bak met water te leggen en volledig te bedekken. Dit bakje kan je dan in de koelkast bewaren.
IvanIvan answered 2 jaar ago
Taugé moet worden bewaard in een koelkast in een afgesloten bak met een vochtig papieren handdoekje. Als u dit doet, zijn ze ongeveer een week houdbaar.