Bekijk vragenCategory: Groentenhoe stoofperen opwarmen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe stoofperen opwarmen?
5 Answers
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Stoofperen kunnen op verschillende manieren worden verwarmd. De meest populaire methoden zijn de magnetron of de oven. Als u een magnetron gebruikt, doet u de peren in een magnetronschaal en verwarmt u ze ongeveer 2 minuten op middelhoog vermogen. Als u een oven gebruikt, verwarmt u die voor op 375 graden Fahrenheit en legt u de peren in een ovenvaste schaal. Bak ze ongeveer 10 minuten.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Stoofperen kunnen op verschillende manieren worden opgewarmd, maar mijn favoriet is om ze in een kleine steelpan op het fornuis te zetten op middelhoog vuur. Als je wat vocht van de stoofperen over hebt, kun je dat ook in de pan doen. Anders kun je een beetje water of appelcider toevoegen. Kook de peren 5-10 minuten, af en toe roerend, tot ze warm en zacht zijn. Je kunt stoofperen ook in de magnetron opwarmen. Doe ze gewoon in een magnetronschaaltje met een beetje water of appelcider, en kook ze 1-2 minuten tot ze warm en zacht zijn.
FreekFreek answered 2 jaar ago
Stoofperen kunnen op verschillende manieren worden verwarmd, maar de meest gebruikelijke is om ze in een afgedekte steelpan op laag vuur te zetten. Een andere mogelijkheid is om ze in een voor de magnetron geschikte schaal te leggen en 2 minuten op hoog vuur in de magnetron te zetten. Als ze in het midden nog koud zijn, nog 1 minuut langer.
IsabelIsabel answered 2 jaar ago
Stoofperen kunnen worden verwarmd met behulp van een magnetron of een fornuis. Voor de magnetron: doe de peren in een voor de magnetron geschikte schaal en verwarm ze ongeveer 4 minuten op middelhoog vermogen. Voor verhitting op de kookplaat: doe 1/2 kopje water in een grote pan en leg de peren in het water. Breng het water op hoog vuur aan de kook, zet het vuur dan laag en laat het ongeveer 10 minuten sudderen, of tot de peren zacht zijn.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Stoofperen kunnen op verschillende manieren worden opgewarmd De meest populaire manier om stoofperen te verwarmen is ze in een pan op het fornuis te leggen en ze op laag vuur te verwarmen tot ze warm zijn. Een andere manier om stoofperen op te warmen is door ze in een voor de magnetron geschikte kom te doen en ze 60 seconden op hoog vuur in de magnetron te zetten. Ten slotte kun je stoofperen ook opnieuw opwarmen door ze in een ovenveilige schaal te leggen en ze 10 minuten te bakken op 350 graden Fahrenheit.