Bekijk vragenCategory: Groentenhoe stoofperen klaarmaken?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

hoe stoofperen klaarmaken?

3 Answers
MilasMilas answered 4 weken ago

Peren stoven is een heel eenvoudig proces. Schil eerst de peren en snijd ze in kleine stukjes. Verhit vervolgens boter of olie in een grote pan op middelhoog vuur. Doe de peren in de pan en laat ze onder af en toe roeren ongeveer 5 minuten stoven. Voeg vervolgens water, suiker en specerijen (optioneel) toe en breng dit aan de kook. Zet het vuur laag en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes koken, of tot de peren zacht zijn. Serveer warm of koud met een toefje slagroom of ijs.

FreekFreek answered 4 weken ago

Peren stoven is een heel eenvoudig proces. Schil de peren, snijd ze in kleine stukjes en doe ze in een pan met een beetje water of appelsap. Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur dan laag en laat het 10-15 minuten sudderen, tot de peren zacht zijn. Serveer warm of koud, met of zonder yoghurt of ijs.

DannyDanny answered 4 weken ago

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je stoofpeertjes kunt bereiden. Eén manier is om de peren te schillen en in vieren te snijden, en ze dan in een pan met kokend water te doen. Kook ze 15-20 minuten, of tot ze gaar zijn. Daarna kun je de gekookte peren pureren en toevoegen aan je favoriete recept. Een andere manier om stoofperen te bereiden is de peren te schillen, te ontdoen van klokhuis en in kleine stukjes te hakken. Doe ze in een steelpan met een beetje water of sap, en kook ze op laag vuur tot ze zacht en papperig zijn. Als ze gaar zijn, kunt u ze pureren of zo laten, afhankelijk van uw voorkeur.