Bekijk vragenCategory: Groentenhoe stoofperen klaarmaken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe stoofperen klaarmaken?
7 Answers
MilasMilas answered 1 jaar ago
Peren stoven is een heel eenvoudig proces. Schil eerst de peren en snijd ze in kleine stukjes. Verhit vervolgens boter of olie in een grote pan op middelhoog vuur. Doe de peren in de pan en laat ze onder af en toe roeren ongeveer 5 minuten stoven. Voeg vervolgens water, suiker en specerijen (optioneel) toe en breng dit aan de kook. Zet het vuur laag en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes koken, of tot de peren zacht zijn. Serveer warm of koud met een toefje slagroom of ijs.
FreekFreek answered 1 jaar ago
Peren stoven is een heel eenvoudig proces. Schil de peren, snijd ze in kleine stukjes en doe ze in een pan met een beetje water of appelsap. Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur dan laag en laat het 10-15 minuten sudderen, tot de peren zacht zijn. Serveer warm of koud, met of zonder yoghurt of ijs.
DannyDanny answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je stoofpeertjes kunt bereiden. Eén manier is om de peren te schillen en in vieren te snijden, en ze dan in een pan met kokend water te doen. Kook ze 15-20 minuten, of tot ze gaar zijn. Daarna kun je de gekookte peren pureren en toevoegen aan je favoriete recept. Een andere manier om stoofperen te bereiden is de peren te schillen, te ontdoen van klokhuis en in kleine stukjes te hakken. Doe ze in een steelpan met een beetje water of sap, en kook ze op laag vuur tot ze zacht en papperig zijn. Als ze gaar zijn, kunt u ze pureren of zo laten, afhankelijk van uw voorkeur.
DenzelDenzel answered 12 maanden ago
Om stoofperen te bereiden, schil en klokhuis eerst de peren. Doe ze vervolgens in een pan met een kleine hoeveelheid water, suiker en kaneel. Breng het mengsel aan de kook, zet het vuur laag en laat het ongeveer 30 minuten sudderen of tot de peren zacht zijn. Gestoofde peren kunnen warm of koud worden geserveerd en vormen een heerlijk dessert of tussendoortje. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan yoghurt of cornflakes voor extra smaak en voeding.
EliasElias answered 12 maanden ago
Om stoofperen te bereiden, begin je met ze te ontpitten en in kleine stukjes te snijden. Verhit vervolgens een eetlepel boter in een grote pan op matig vuur. Doe de peren in de pan en kook ze ongeveer 5 minuten, onder af en toe roeren. Voeg vervolgens 1 kopje water toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat ongeveer 15 minuten sudderen, of tot de peren zacht zijn. Roer 1/4 kopje suiker erdoor en kook nog 5 minuten. Serveer warm of koud.
AdamAdam answered 11 maanden ago
Peren stoven is heel eenvoudig. Begin met de peren te schillen en in dunne stukjes te snijden. Smelt in een pan op matig vuur de boter of margarine en roer er dan de peren door. Giet er een blikje lichte of donkere stroop bij (afhankelijk van uw voorkeur) en eventueel gewenste kruiden. Laat het mengsel ongeveer 15 minuten sudderen of tot de peren zacht zijn. Serveer met slagroom, ijs of yoghurt.
EllaElla answered 11 maanden ago
Stap 1: Schil en klokhuis van de peren. Stap 2: Snijd de peren in kwarten, of achtsten als ze groot zijn. Stap 3: Verwarm in een steelpan de suiker en het water tot de suiker is opgelost. Stap 4: Voeg de peren toe en laat ongeveer 10 minuten sudderen, of tot ze zacht zijn. Stap 5: Haal van het vuur en laat iets afkoelen voor het opdienen.