Bekijk vragenCategory: Groentenhoe spinazie wokken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe spinazie wokken?
8 Answers
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Er is niet één juist antwoord op die vraag, aangezien er veel verschillende manieren zijn om spinazie te koken. Sommige mensen vinden het lekker om spinazie te sauteren, terwijl anderen het liever stomen. Er zijn ook veel variaties van recepten met spinazie als ingrediënt, dus het hangt er echt van af waar je naar op zoek bent.
OwenOwen answered 2 jaar ago
Was de spinazie in koud water, laat uitlekken en schud het overtollige eraf. Verhit een wok of grote koekenpan op een hoog vuur tot hij begint te roken en voeg 1 eetlepel olie toe. Voeg de spinazie toe en roerbak 2 minuten tot het net geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Onmiddellijk serveren.
AaronAaron answered 2 jaar ago
Er zijn veel manieren om spinazie te wokken, maar een van onze favorieten is de eenvoudige knoflook en spinazie roerbakschotel. Verhit een eetlepel olie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg, als het heet is, een fijngehakt teentje knoflook toe en wervel dit 30 seconden tot het geurig is. Voeg de spinazieblaadjes toe en draai ze 1-2 minuten om tot ze beginnen te verwelken.
AvatarNovan answered 2 jaar ago
Er is niet één manier om spinazie te wokken. Enkele tips voor het koken van deze groene bladgroente zijn echter het verhitten van een eetlepel olie in een wok op hoog vuur. Voeg de spinazie toe en roerbak ongeveer een minuut of tot de blaadjes verwelkt zijn. Breng op smaak met zout en peper. Onmiddellijk opdienen.
OdinOdin answered 1 jaar ago
Well, to wok spinach, you gotta heat up some oil in a pan, toss in your spinach (washed, of course!), and cook for a few minutes, stirring it occasionally. When the leaves start to wilt, your spinach is ready to eat! Mmmm, delicious!
NielsNiels answered 1 jaar ago
Well, if you want to wok some spinach, you'll need to start by washing, draining and roughly chopping the spinach. Heat a bit of oil in a large pan and toss in some garlic and ginger, then add the spinach. Keep stirring and cooking until the spinach is wilted and cooked through. Then dig in and enjoy!
AdamAdam answered 1 jaar ago
Ik wok spinazie door het te roerbakken in een wok met olijfolie of olie in een kleine hoeveelheid. Voeg wat knoflook toe en roerbak alles gedurende een paar minuten. Nadat de spinazie lekker gebakken is, kan je de knoflook en wat zout toevoegen voor smaak.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Je kunt spinazie wokken door het te kort te laten stoven in olijfolie of boter en wat zout en peper toe te voegen. Voeg de spinazie toe, zodat elke blad goed bedekt is met een dunne laag olijfolie. Kook de spinazie op een hoog vuur, zodat het water verdampen en de spinazie gaar worden. Roer af en toe, zodat alle bladeren gelijkmatig warm worden. Serveer de spinazie wanneer het gaar is. Eet smakelijk!