Bekijk vragenCategory: Groentenhoe spinazie opwarmen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
hoe spinazie opwarmen?
4 Answers
NielsNiels answered 2 jaar ago
U kunt spinazie verwarmen door het in een kleine hoeveelheid olie of boter te sauteren tot het verwelkt is. Een andere mogelijkheid is om het in een afgedekte schaal met een kleine hoeveelheid water in de magnetron te verwarmen.
FenderFender answered 2 jaar ago
U kunt spinazie verwarmen door het te koken in een pan met wat olie of boter. Het kan ook gestoomd, in de magnetron of gekookt worden.
AdamAdam answered 2 jaar ago
Spoel gewoon de spinazieblaadjes af in koud water en leg ze dan in een pot op middelhoog vuur. Bedek de pan met een deksel en laat de spinazie koken tot hij verwelkt is, wat ongeveer 3-5 minuten duurt.
BrittBritt answered 2 jaar ago
Je kunt spinazie verwarmen door: (1) Stomen. Doe wat spinazie in een stoommandje en plaats het mandje boven kokend water. Dek af en stoom ongeveer 3 minuten, of tot de spinazie verwelkt is. (2) Sauteren. Verhit wat olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de spinazie toe en bak ongeveer 2 minuten, of tot hij verwelkt is. (3) Magnetron. Doe de spinazie in een kom die geschikt is voor de magnetron en zet de magnetron 1 minuut op hoog, of tot hij verwelkt is.