Bekijk vragenCategory: OverigHoe spinazie bereiden?
Avatargast Staff asked 11 maanden ago
Hoe spinazie bereiden?
3 Answers
PhilouPhilou answered 11 maanden ago
Ik kan je helpen met bereiden van spinazie. Het is eigenlijk heel simpel. Begin met het wassen van de spinazie, zodat al het zand en vuil verdwenen is. Als dat gedaan is, haal je het bladgroen en de stengels van de spinazie los. Kook vervolgens een pan water en voeg wat zout toe. Gooi de spinazieblaadjes dan in het water. Kook totdat ze gaar zijn, maar pas op dat je ze niet te gaar kookt. Als de spinazie gaar is, giet je het water en het groen af en kun je het serveren!
LoekLoek answered 10 maanden ago
Heel simpel: Spinazie meestal wassen, vervolgens in een pan met een klontje boter of olijfolie fruiten, en af en toe omscheppen totdat je ziet dat de spinazie wat is geslonken. Naar smaak kun je er wat zout, peper of een andere kruiden bij doen. Klaar!
KeesKees answered 10 maanden ago
Spinazie wordt op verschillende manieren klaargemaakt. Een van de meest eenvoudige manieren om spinazie klaar te maken, is om de bladeren te koken. Breng water aan de kook in een grote pan en voeg de spinazie toe. Zodra het water weer aan de kook is, kook de spinazie 2-3 minuten. Giet de spinazie af en dien het vervolgens warm op.