Bekijk vragenCategory: Groentenhoe sperziebonen bewaren?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
hoe sperziebonen bewaren?
6 Answers
LoekLoek answered 1 jaar ago
sperziebonen kunnen tot vier dagen in de koelkast bewaard worden. Om verse groene bonen te bewaren, knipt u het uiteinde van de stengel af en snijdt u ze in stukken van 2 à 3 cm. Doe ze in een plastic zak of bak en bewaar ze in de koelkast. Ze blijven tot vier dagen vers.
FenderFender answered 1 jaar ago
Idealiter bewaar je sperziebonen in de koelkast. Maar als je geen ruimte hebt in de koelkast of als je gaat kamperen, kun je ze op een koele, droge plaats bewaren. Zorg ervoor dat ze niet in direct zonlicht of vocht staan.
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Het bewaren van sperziebonen is eenvoudig. Leg ze gewoon in een plastic zak in de koelkast en ze blijven ongeveer een week goed.
ManouManou answered 1 jaar ago
Sperziebonen kunnen in een plastic zak in de koelkast tot vier dagen bewaard worden.
OdinOdin answered 1 jaar ago
Sperziebonen kunnen tot drie dagen in de koelkast bewaard worden. Om ze te bewaren doe je ze in een plastic zak en verwijder je zoveel mogelijk lucht uit de zak voordat je ze afsluit. Je kunt groene bonen ook invriezen door ze in een vriesbestendige bak of zak te doen en ze dan maximaal zes maanden in te vriezen.
JackJack answered 1 jaar ago
Sperziebonen kun je tot een week in de koelkast bewaren. Je kunt ze ook invriezen door ze te blancheren (een minuutje koken en dan in ijswater dompelen) en dan in te vriezen in luchtdichte bakjes. In de vriezer zijn ze ongeveer 6-8 maanden houdbaar.